03:26 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  10304

  Rareş Bogdan a făcut declarați despre situația din coaliția aflată la guvernare și i-a criticat pe cei implicați în scandalul de la Foișor

  BUCUREȘTI, 12 apr – Sputnik. Prim-vicepreședintele PNL a declarat astăzi despre situația de la Spitalul Foişor că nu se discută despre demiteri, ci despre un lanţ al vinovăţiilor care trebuie să fie pus la dispoziţia coaliției și opiniei publice.

  ”Nu discutăm despre demiteri, ci despre un lanţ al vinovăţiilor care trebuie să ne fie pus la dispoziţie, nouă şi opiniei publice”, a declarat Raed Arafat.

  Despre secretarul de stat din Ministerul Sănătății Andreea Moldovan, Rareș Bogdan a spus că ”poate vorbește mai puțin și se ocupă mai mult de minister și nu de spațiul public, că nu e treaba dânsei să dea declarații, e treaba liderilor politici și a purtătorilor de cuvânt”.

  Și cu privire la Raed Arafat, Rareș Bogdan a avut cuvinte dure, el spunând că Arafat ar trebui să înțeleagă că așa cum are o mulțime de calități nu există oameni care să aibă doar calități.

  ”E ușor tensionat, e ușor obosit și n-ar fi rău să mai încerce să mai exerseze empatia și emoția. Pentru că nu suntem roboți”, i-a dat Rareș Bogdan indicații și lui Arafat.

  Tagurile:
  PNL, Vlad Voiculescu, Rareș Bogdan

  Știrile Zilei