19:09 14 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.50
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1430160

  Frumoasa avocată a întreprins un demers direct și puternic, neobișnuit pentru PSD – Marcel Ciolacu a declarat că o susține.

  BUCUREȘTI, 12 apr – Sputnik. Devenită parlamentar, avocata Laura Vicol nu renunță la bătălia cu sistemul – și nici la demersurile curajoase care au consacrat-o.

  ”A venit timpul ca cineva să plătească pentru tot răul făcut!”, spune ferm Vicol, anunțând depunerea de plângeri penale împotriva lui Vlad Voiculescu, Raed Arafat şi Stelian Ion, ministrul Justiției.

  Laura Vicol face acest demers ”pentru suferinţa şi tratamentul degradant la care au fost supuşi pacienţii de la Spitalul Foişor, pentru reaua-credinţă şi batjocorirea legii pe care o manifestă miniştri ai acestui Guvern”.

  ”Eu nu voi accepta să trăiesc într-o ţară în care guvernanţii, după ce îşi umilesc cetăţenii şi îi tratează absolut monstruos, scapă nepedepsiți!”, scrie Laura Vicol.

  Demersul este neobișnuit pentru PSD – și observatorii erau curioși dacă PSD, caracterizat de mulți analiști ca fiind ”în adormire”, va reacționa pozitiv la demersul frumoasei politiciene.

  Și, surpriză – Marcel Ciolacu anunță că PSD susține demersul Laurei Vicol! ”M-a informat și pe mine și e dreptul dnei Vicol să depună aceste plângeri penale”.

  ”Nu ne uităm ce se întâmplă? Vorbim de vieți omenești”, a spus acum puțin timp Marcel Ciolacu. ”Cât mai acceptăm să moară români și ei să se certe la televizor. Este cazul ca justiția să-și facă datoria. Au batjocorit și morții. Este cazul ca instituțiile statului să-și facă datoria”.

  Tematic

  PSD respinge PNL: ”Cîțu și Iohannis să stea acasă, românii s-au săturat de PROSTIA lor”
  Codrin, fulminant: ”Trebuie susținuți cei din Metrorex! E inadmisibil ce face PSD Ciolacu”
  ACUM: În fine, PSD face ceea ce trebuia de mult: pune PUMNUL în gură Guvernanților
  Tagurile:
  PSD, Laura Vicol

  Știrile Zilei