00:28 25 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.49
 • USD17.99
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  623167

  ”S-a dat ordin să fiu bătută”. Incident la Comisia Juridică a Senatului, unde Diana Șoșoacă urma să se apere de acuzațiile care i-au fost aduse de grupul PNL.

  BUCUREȘTI, 13 apr – Sputnik. Senatoarea Diana Șoșoacă s-a luptat fizic pentru a intra în Comisia Juridică, unde accesul i-a fost interzis fără o mască… pe placul șefei comisiei, senatoarea PNL Iulia Scântei.

  Reamintim că, la această oră, Comisia Juridică trebuia să discute sesizarea PNL împotriva Dianei Șoșoacă, pe care o acuză că ”sfidează orice normă legală și orice regulă a bunului-simț în cea mai prestigioasă instituție a țării”.

  Diana Șoșoacă a venit la audierea sa cu o mască transparentă, care îi acoperea nasul și gura, dar Iulia Scântei a considerat că nu este o mască admisibilă!

  Ca atare, s-a încercat blocarea senatoarei, care a trebuit să se lupte și să pătrundă în forță în sală! Cei care încercau să o oprească i-au prins piciorul în ușă, cauzându-i vătămări fizice.

  Diana Șoșoacă a sunat la 112, chemând poliția – iar Iulia Scântei și ceilalți senatori au părăsit în grabă sala de ședințe/

  Șoșoacă o acuză pe Scântei: ”Să fii tu parlamentar și să vii să spui că o mască e conformă sau nu, e încălcare a legii!”.

  ”Doar pentru că ești președinta Comisiei Juridice, să spui tu că nu e conformă, înseamnă un abuz. E greu să înțeleagă aceste legi și e greu de crezut că poate conduce Comisia Juridică. A încercat să cheme jandarmii să ne dea afară și a vrut să interzică intrarea avocatului meu în sală", a declarat Diana Șoșoacă.

  Diana Șoșoacă a fost însoțită de avocatul Mihai Rapcea… finul senatorului PNL Daniel Fenechiu, la rândul său un cunoscut avocat!

  Tagurile:
  Diana Șoșoacă

  Știrile Zilei