09:51 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  263130

  Premierul Florin Cîțu i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu

  Prim-ministrul României, Florin Cîțu, a anunțat despre revocarea lui Vlad Voiculescu din Funcția de ministru al Sănătății. El l-a anunțat pe președintele Klaus Iohannis că interimatul va fi asigurat de Dan Barna.

  „Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății”.

  De asemenea, Premierul a anunțat și demiterea secretarului de stat de la Sănătate, Andreea Moldovan.

  „Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, se menționează într-o postare a Ministerului Sănătății pe Facebook.

  Amintim că demisia lui Voiculescu a fost cerută de mai multe forțe politice sau politicieni, PSD înaintând și o moțiune simplă, în special după scandalul de la spitalul Foișor, marcat prin evacuarea pacienților în plină noapte în vederea deschiderii acolo a unei secții pentru bolnavii COVID.

  Știrile Zilei