14:46 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  32622

  Premierul Florin Cîțu a făcut prima declarație după demiterea lui Vlad Voiculescu, pune USR în situație fără replică.

  BUCUREȘTI, 14 apr – Sputnik. Premierul Florin Cîțu a făcut prima declarație de presă după demiterea lui Vlad Voiculescu – și surprinde printr-o mișcare surprinzătoare și abilă.

  În cele câteva fraze, premierul a subliniat de câteva ori că guvernul are nevoie de ÎNCREDERE – lăsând fără replică USR, deoarece toate sondajele de opinia îl dau pe Vlad Voiculescu cu cea mai slabă cotă de încredere, mult sub nivelul celorlalți miniștri.

  ”De un an de zile, România trece printr-o perioadă dificilă în lupta cu pandemia - această luptă a întins la maximum resursele statului, în special în sistemul de sănătate, dar şi în economie”, spune Cîțu, subliniind – ”Ca să avem succes, mereu am spus că e nevoie de încredere în instituţiile statului, care administrează această perioadă dificilă. În acest context şi pentru a mă asigura că încrederea rămâne, am decis să fac o modificare la vârful ministerului Sănătăţii”.

  Deci, așa cum spuneam, ”Încrederea” e cuvântul de ordine, iar în fața cifrelor – a cotei de încredere a lui Vlad Voiculescu – USR nu are ce spune.

  ”Îi asigur pe români că eu cred cu tărie în această coaliție de guvernare, pentru că s-a constituit în urma votului românilor, în jurul unor valori, idei, şi nu în jurul unor persoane”, a încheiat scurt Florin Cîțu, lămurind problema continuării Coaliției.

  Tematic

  Daniel Zamfir îl calcă în picioare pe Cîțu! ”E doar o paiață”
  Florin Cîțu, declarație aberantă după tragedia de la Victor Babeș
  Teodorovici: ”Cîțu, fii bărbat! Soluția e PNL să întoarcă armele împotriva lui Iohannis”
  Tagurile:
  Florin Cîţu

  Știrile Zilei