09:47 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  989191

  Cunoscutul avocat lansează un nou slogan după omorul care a revoltat întreaga Românie: ”Toți criminalii trebuie să plătească!”

  BUCUREȘTI, 19 apr – Sputnik. Una dintre cele mai revoltătoare secvențe văzute în România ultimelor decenii, omorul de la Pitești, îl face pe cunoscutul avocat Dan Chitic să adopte faimoasa formulă de solidarizare cu victimele: ”#JeSuisZahariaBarbu”.

  Dar, Dan Chitic merge mai departe – cel care se află în fruntea instituției trebuie să răspundă cu funcția! ”Crima de la Pitești impune demiterea Ministrului de Interne, nu doar arestarea imediată a polițiștilor criminali”.

  Mai mult, avocatul spune ferm: ”Crima de la Pitești e emblematică pentru regimul abuziv și criminal al Gauleiterului Iohanniss”.

  ”Criminalii trebuie să plătească!”, spune revoltat Dan Chitic – ”Criminalii de la toate nivelurile! Toți criminalii să plătească!”

  Dan Chitic încheie mesajul său cu câteva ”haștaguri” dure: ”Jos Regimul Criminal! Jos Cîțu! Jos Iohannis!”.

  ”Ofer asistenta Juridică pro bono familiei îndoliate”, anunță în finalul mesajului cunoscutul avocat.

  ***

  Piteșteanul Zaharia Barbu, în vârstă de 63 de ani, a murit în urma unei intervenții brutale a polițiștilor, o acțiune violentă complet nejustificată. Doi dintre polițiștii agresori au fost reținuți de procurori.

  Tagurile:
  Poliţie, demitere, Demisie, ministrul de interne, Dan Chitic

  Știrile Zilei