09:03 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1967422

  După ce presa a anunțat că, în urma anchetei, a reieșit că Dan Tudorache a obținut mai multe varuri decât Clotilde Armand – iar președintele PSD a confirmat – primărița USR a reacționat vehement

  BUCUREȘTI, 20 apr – Sputnik. Primarul Sectorului 1 a avut o reacție furioasă după ce Marcel Ciolacu a anunțat deznodământul anchetei numărării voturilor de la Sectorul 1. ”Șeful PSD spune că am pierdut alegerile.

  ”După ce toate instanțele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică”, spune Armand.

  Controversata politiciană o întoarce… politic: dacă Marcel Ciolacu afirmă că ”fostul primar diamant a câștigat alegerile din Sectorului 1” – ei bine, ”atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos”, spune Clotilde Armand.

  ”Sunt atât de disperați cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze - și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților creată de Dragnea și Tudorel Toader”, scrie într-o postare nocturnă Armand.

  În final, primarul Sectorului 1 transmite un mesaj la fel de furios celor din PSD: ”Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1”.

  ”Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți.”, încheie Clotilde Armand replica la declarația lui Marcel Ciolacu, pe care o și reproduce.
  Tagurile:
  PSD, Marcel Ciolacu, Bani, Alegeri, București, Dan Tudorache, Clotilde Armand

  Știrile Zilei