12:47 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  18354

  Imediat după ședința de guvern, premierul Florin Cîțu a susținut o declarație în care a vorbit de subiectul așteptat de milioane de români – ce va impune Guvernul în noapte de Înviere.

  BUCUREȘTI, 21 apr – Sputnik. Premierul Florin Cîțu a anunțat acum puțin timp ce va impune guvernul pentru noaptea de Înviere.

  ”Din punctul nostru de vedere ne interesează doar respectarea regulilor: mască, distanță, dezinfectant – e foarte important să păstrăm aceste reguli”, a spus premierul subliniind un aspect esențial: ”În modul în care se desfășoară slujbele nu intervenim”.

  Premierul Florin Cîțu se situează deci pe aceeași poziție definită astăzi de președintele Klaus Iohannis.

  Pe de altă parte, premierul a avut azi o întrevedere cu reprezentanții cultelor și a discutat despre modul în care se vor desfășura slujbele și manifestările în noaptea de Înviere.

  ”Am primit și de la Patriarhia României niște recomandări și le luăm în calcul”, a spus Cîțu presei, ”O să avem o noapte de Înviere fără probleme și le-am cerut în continuare susținerea reprezentanților cultelor în procesul de vaccinare”.

  De asemenea, premierul a asigurat că NIMENI nu va avea nevoie de declarația pe propria răspundere în noaptea de Înviere și a dat de înțeles că nici controalele poliției nu vor fi severe.

  Tematic

  Teodorovici îl acuză pe Cîțu de ”FALS grosolan”! Premierul nu are replică!
  Mircea Badea, replică genială despre Cîțu și USR
  VIDEO: Florin Cîțu, declarații despre lockdown în România
  Tagurile:
  Florin Cîţu

  Știrile Zilei