04:46 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2068231

  Scandalul din Coaliție reizbucnește puternic între PNL și USR – acuzații puternice și blocaje financiare între partidele de la guvernare

  BUCUREȘTI, 23 apr – Sputnik. Chiar dacă este zi de sărbătoare, pentru partidele aflate la guvernare este o zi perfectă pentru a relua scandalul.

  De fapt, pentru a-l continua – pentru că, la Iași, disputele și blocajele între USR, reprezentat de apriga Cosette Chicirău, și primarul PNL Mihai Chirica nu au încetat niciodată!

  Aseară târziu, după ora 22, bugetul municipiului Iași a fost respins de Consiliul Local după  opt ore de dispute.

  Blocajul a venit prin votul consilierilor locali PSD, dar și ai USR PLUS, care s-au distins prin atacuri la primar.

  În replică, primarul Mihai Chirica a izbucnit în direct la Antena 3, acuzând USR că vrea răul municipiului, dar și al țării.

  ”USR este o formațiune creată să distrugă această țară, să o saboteze în toate privințele”, a declarat acum puțin timp Mihai Chirica.

  Acum câteva săptămâni, Mihai Chirica lansa o acuzație asemănătoare despre USR PLUS:

  ”Este foarte clar că apariţia acestui partid, sau a acestei alianţe, în 2020 este un accident politic pe care toţi trebuie să ni-l asumăm în cele din urmă, dar nu este mai puţin clar faptul că nu există sub nicio formă dorinţă de a face ceva pentru ieşeni, ci doar de a continua un scandal ce se pare că nu mai ia sfârşit”, a declarat Chirica, într-o conferință de presă de la jumătatea lui martie.

  Știrile Zilei