19:57 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  17318

  Premierul Florin Cîțu a transmis un mesaj într-o zi specială, exprimând o dorință a sa și a milioane de români – dar a adăugat și promovarea specifică

   

  BUCUREȘTI, 25 apr – Sputnik. Premierul României este unul dintre cei care își serbează azi ziua de nume – și cu acest prilej a transmis un mesaj pentru cei cu nume de floare – dar și pentru toți românii.

  ”În Duminica Floriilor vă doresc tuturor multă sănătate și încredere. Iar celor care vă serbați onomastica, la mulți ani!”, a scris Florin Cîțu acum puțin timp.

  Premierul a adăugat însă și promovarea specifică guvernului său – vaccinarea, ca unica soluție de ieșire din pandemie:

  ”Știu că aveți nevoie de speranță, după un an de pandemie. Dar speranța noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea. Pe asta ne bazăm! Nu avem altă soluție”, scrie Cîțu.

  De ce nu avem altă soluție, cum ar fi tratamentul eficient? Pentru mulți este greu de înțeles.

  Premierul a mulțumit tuturor ”pentru gândurile voastre bune” și a spus ce ”cadou” își dorește de ziua lui.

  ”Cum am spus și la ziua mea de naștere, cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate”, a spus Cîțu, continuând cu un ”prim pas” greu realizabil: ”Primul pas este să atingem ținta de 10 milioane de români vaccinați până la 1 august”.

  Conform platformei oficiale a Guvernului Români, până ieri, 24 aprilie, s-au vaccinat aproape 3 milioane de români, dintre care mai puțin de 1.800.000 au făcut și a doua doză.

  Tagurile:
  Florii, Florin Cîţu

  Știrile Zilei