09:37 15 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.71
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  4385213

  Fostul premier a vorbit despre reluarea contactelor cu Liviu Dragnea, în contextul așteptatei eliberări a ex-președintelui PSD

  BUCUREȘTI, 26 apr – Sputnik. Prima femeie președinte al PSD și premier, Viorica Dăncilă, și-a serbat ieri onomastica și a acceptat un dialog cu realizatoarea Antenei 3, Mihaela Bîrzilă.

  În cadrul dialogului, Viorica Dăncilă a dezvăluit și cu ce se ocupă la ora actuală, arătând că ”lucrează, este un om activ” – și anume că face ”consultanță pentru mediul de afaceri”.

  Marginalizată și chiar atacată de actuala conducere a PSD, Viorica Dăncilă susține că este ”detașată un pic de partea politică” și că ”nu are de gând să se întoarcă deocamdată în politică”.

  ”Nu-mi place ce se întâmplă pe scena politică - aș fi vrut mai multe proiecte, mai puține jigniri și mai puțină violență în limbaj”, a declarat fostul premier.

  Dar, un capitol interesant este cel al relației cu Liviu Dragnea, cel care a lansat-o în marea politică – și care va fi în curând eliberat.

  Viorica Dăncilă NU a respins ideea reluării colaborării, dar lasă inițiativa fostului său președinte de partid.

  ”Dacă domnul Dragnea mă va contacta, voi discuta cu dânsul”, spune fostul premier, adăugând ”dar cred că prioritățile dânsului sunt, în primul rând, cele legate de familie”.

  Pe de altă parte, Dăncilă spune că nu a vorbit cu Dragnea în perioada detenției acestuia – ”Nu am vorbit cu dl. Dragnea, dar îi doresc să aibă puterea să meargă mai departe și multă multă sănătate”.  

  Desigur, chiar în contextul unei eliberări rapide, este greu de crezut că Liviu Dragnea va putea reveni la viața politică în scurt timp, asta chiar dacă multă lume îl așteaptă. Și nu numai cei din PSD…

  Tagurile:
  Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea

  Știrile Zilei