00:32 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1381280

  ”Ei cred că așa îi vor închide gura lui Dragnea - nu vor reuși!”. Reacție dură dar și emoționantă a lui Codrin Ștefănescu după ce instanța a respins cererea lui Liviu Dragnea de liberare condiționată.

  BUCUREȘTI, 28 apr – Sputnik. Vizibil afectat și revoltat de decizia instanței de azi în cazul Dragnea, fostul secretar general PSD a mărturisit:

  „Am vorbit azi cu el, am vorbit și ieri, am fost în vizită și am crezut că merg pentru ultima oară la el, în penitenciar – am crezut că va veni acasă… și azi i se va aproba eliberarea condiționat”, a spus Codrin într-o intervenție televizată.

  Mai mult, Codrin i-a spus ”camaradului” său că e convins că ”nu are cum instanța să dea altceva decât sa ia act de faptul că 4 judecători i-au admis ca a fost abuzat în închisoare”. 

  ”M-am înșelat!”, recunoaște revoltat Corin Ștefănescu. ”Sistemul nu-l lasă sub nicio formă în pace! Există o frică îngrozitoare de ceea ce reprezintă încă Liviu Dragnea!”.

  Codrin Ștefănescu avertizează: ”Decizia de astăzi de-al ține încă închis, cu siguranță a enervat enorm de mulți oameni! Care sperau sa i se facă dreptate măcar acum!”

  ”Dragnea nu e nici criminal, nici pedofil, nici violator, nu este un pericol public pentru societate, dar ESTE un pericol pentru Sistem”, spune Codrin, conchizând – ”Dacă ei cred că așa îi vor închide gura lui Dragnea, nu vor reuși. Dragnea are multe de spus”.

  Tagurile:
  Codrin Ștefănescu

  Știrile Zilei