01:48 13 Mai 2021
În direct
 • EUR21.53
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  375119

  Premierul României a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Mondiale a Libertății Presei în care a mulțumit jurnaliștilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în aceste vremuri dificile pentru toată lumea. Ce i-a rugat pe ziariști să facă de acum încolo.

  BUCUREȘTI, 3 mai – Sputnik. Ziua Mondială a Libertății presei, aniversată astăzi, 3 mai 2021, a reprezentat, pentru premierul României, Florin Cîțu, un bun prilej de a transmite un mesaj jurnaliștilor.

  Șeful Executivului le-a mulțumit ziariștilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în aceste vremuri dificile și pentru ei și a subliniat importanța transmiterii către public a unei informații corecte despre efectele COVID-19.

  În opinia premierului, lupta jurnaliștilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 și vaccinare în pandemie.

  Pe această cale, Florin Cîțu a cerut jurnaliștilor să se alăture efortului comun al informării corecte.

  ”Vă rog să fiți în continuare parteneri în acest efort comun al informării corecte și al responsabilizării românilor, de a se vaccina în număr cât mai mare, pentru a ne întoarce la normalitate. Vă doresc să rămâneți mereu liberi, de partea adevărului și binelui public, independenți, să informați corect opinia publică”, a declarat premierul României, Florin Cîțu.

  Tematic

  Daniel Zamfir acuză: Cîțu și Anca Dragu – ”Complici împotriva intereselor românilor!”
  Cîțu, răspuns bombă despre expulzarea oficialului Ambasadei Rusiei
  România pierde miliarde de EURO de la UE - Grapini îi acuză pe Iohannis și Cîțu
  Tagurile:
  Jurnaliști, Florin Cîţu

  Știrile Zilei