11:21 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  671271

  Fostul secretar general face o acuzație gravă la adresa președintelui PSD chiar în cazul cel mai discutat al zilei – situația de la Sectorul 1.

  BUCUREȘTI, 12 mai – Sputnik. Fără a avea vreun dubiu, Codrin Ștefănescu declară: ”Tudorache a câștigat alegerile la sectorul 1! O spun procurorii, o spune comisia oficială care a numărat, din nou, voturile!”.

  Dar, spune Codrin, ”dreptatea nu mai există în România!” – și lansează un atac la adresa lui Marcel Ciolacu în contextul acesta: ”Madame Clotilde rămâne primar, Ciolacu îl disprețuiește la greu pe Tudorache - căruia i-a cerut demisia din parlament acum câteva luni (pentru că e hărțuit de sistem), familia lui Dan Tudorache rămâne mai departe anchetată de DNA la cererea reziștilor!”.

  Faptul este clar – la PSD este tăcere după ce mass media a anunțat că procurorii au ajuns la concluzia că rezultatele alegerilor nu sunt corecte. Cât despre problemele pesediștilor cu Sistemul, de pe vremea lui Dragnea nu s-a mai pus problema să fie susținuți de partid.

  ”Gunoaiele sufocă Sectorul 1, anchetele în cazul Clotilde, Bârna și alți reziști dubioși sunt mușamalizate, opoziția condusă de academistul securistoid Ciolacu e predată, voi ați votat pe siniștrii ăștia!”, scrie Codrin.

  Tot în legătură cu Ciolacu, Codrin este revoltat și de ideea repetată de liderul PSD: greva parlamentară. ”Ciolacu vrea grevă parlamentară! Auziți voi?”.

  ”Și tot PSD-ul tace chitic în fața unei alte Inepții! Cine naiba îi comandă lui Ciolacu aberațiile astea, habar n-am!”, scrie Codrin, încercând să descifreze misterul: ”E la modul: stăpânilor, până acum am mimat opoziția, ne-am prefăcut, am fost cuminți! De acum ne retragem cu totul, nu vă mai deranjăm nici cu respirația, furați tot fără probleme, pur și simplu nu mai existăm!”.

  Concluzia lui Codrin este că ”PSD-ul, în mâna securicilor, a devenit o anexa a teziștilor!”.

  ”Iar voi, membrii de partid, ați devenit de o lașitate inimaginabilă cândva!”, încheie Codrin supărat pe tăcerea din partid, de la toate nivelele!

  Tematic

  Ciolacu nu-i iartă pe Iohannis și pe Cîțu pentru că l-au protejat pe Voiculescu
  Codrin, palmă pentru PSD Ciolacu, după proteste! ”Chiar nici o voce, nimeni curajos?”
  Codrin: ”Deciziile sunt imbecile, ne conduce o bandă de descreierați și frustrați”
  Codrin, fulminant: ”Trebuie susținuți cei din Metrorex! E inadmisibil ce face PSD Ciolacu”
  Codrin, despre Dragnea, PSD și… doctorița Flavia Groșan!
  Laura Vicol trezește din adormire PSD – Ciolacu recunoaște!
  Tagurile:
  Marcel Ciolacu, Codrin Ștefănescu

  Știrile Zilei