22:51 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  763190

  Liderul USR ar intra chiar pe mâna temutei procuroare – pe care USR a apărat-o în trecut – și care acum se ocupă exact de cazuri de fraude cu fonduri europene

  BUCUREȘTI, 13 mai – Sputnik. Nu fără satisfacție, apreciatul jurnalist și realizator TV Victor Ciutacu a difuzat vestea că Dan Barna, cazul în care este implicat, ar ajunge la Instituția Procurorului European, EPPO, condusă de însăși Laura Codruța Kovesi!

  Informația a fost dată de Norica Nicolai, fost europarlamentar și procuror, care a explicat că  Departamentul de Luptă Anti-Fraudă va sesiza OLAF, organismul european, dar acum și recent înființatul EPPO!

  ”DLAF trebuie să sesizeze și OLAF-ul, dar și noul Parchet European, condus de doamna Kovesi”, a explicat Norica Nicolai aseară în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

  Reamintim că inspectorii DLAF au trimis dosarele care vizează firme cu legături cu Dan Barna șa DNA, fiind suspecte de fraudă cu fonduri europene.

  La rândul său, Dan Barna se apără spunând că nu a făcut nimic ilegal – și că el a cerut controlul ca să nu mai fie nici un dubiu. Pe de altă parte, Barna și-a exprimat nemulțumirea că a aflat de trimiterea notei de control de la DLAF la DNA din presă.

  ”Nu știu dacă această notă a fost transmisă la DNA, urmează să fie transmisă, consider incorect să trebuiască să aflu din presă”, a declarat Dan Barna.
  Tagurile:
  Victor Ciutacu

  Știrile Zilei