13:30 21 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.33
 • USD17.90
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  40138

  Scandalurile de la Sectorul 1 continuă – Clotilde Armand anunță că este amenințată și… amenință la rândul său! Capitala poate fi din în mare pericol sanitar, în plină pandemie

  BUCUREȘTI, 13 mai – Sputnik. În plină pandemie, Capitala poate fi din nou plină de gunoaie, cel puțin în Sectorul 1.

  Compania care efectuează serviciile de salubritate anunță că nu a primit banii promiși de Primăria Sector 1 – iar rezultatul va fi că nu vor mai ridica gunoiul din cartier.

  Clotilde Armand, în loc să rezolve situația, procedează în stil specific USR – dă un mesaj belicos pe USR  - în care se declară amenințată – și amenință la rândul său!

  ”O parte a conducerii companiei de salubrizarea ne transmite din nou amenințări că nu vor mai ridică gunoiul. Deși ei și-au primit banii și mai au să ne returneze peste 100 de milioane de lei”, scrie Armand, replicând șocant: ”Abia aștept”.

  Primarul amenință că ”În următoare secundă în care nu vor mai ridica gunoiul conform contractului acesta va fi reziliat și pe raza teritorială a Sectorului 1 vine alt operator. Fără alte discuții”.

  ”Instanța mi-a dat dreptate și voi putea să fac asta”, spune Armand, declarând ”Țineți minte: amenințările mafiote nu mă intimidează. Dimpotrivă”.

  Problema este că a venit anotimpul cald, iar până când se va proceda la o înlocuire a operatorului de salubritate, maldărele de gunoaie vor fi adevărate surse de infecție care vor pune în pericol Capitala! Și asta, repet, în condiții de pandemie!

  Dar, se pare că pe Clotilde Armand o interesează mai mult reacții ale susținătorilor săi de pe Facebook!

  Tagurile:
  Gunoi, București, Clotilde Armand

  Știrile Zilei