12:44 18 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  635224

  O apariție surprinzătoare a lui Liviu Pleșoianu – și un dialog sincer, în care arată ce înțelege el prin a fi ”omul rușilor”

  BUCUREȘTI, 17 mai – Sputnik. Absent o perioadă din spațiul online și din mass media, Liviu Pleșoianu a revenit cu o carte scrisă în limba engleză ”Te Real Great Reset”.

  Ulterior, el a publicat o postare… cu turban pe cap, dar și cu un text care i-a uimit și i-a făcut pe mulți fani să comenteze.

  ”Da, știu... "Te-ai făcut musulman, deși erai cu rușii!" ... "Tunde-te, mă, că ai nevoie de aspect!"”, scrie ironic Pleșoianu, ironic la ce s-a spus și se va mai spune despre el.

  Schimbând tirul ironiei, el folosește o parafrază la celebrul cântec evreiesc ”Să fie pace în lume” - ”Să fie pace în capetele tuturor și o să fie pace in lume!”.

  ”În rest, noi să fim sănătoși, că super-politicieni avem. Și la putere, și la anti-putere. Și în România, și în alte țări. E, practic, doldora de oameni de stat peste tot”, scrie Pleșoianu, completând cu o săgeată la adresa ”patrioților” din parlamentul actual: ”Faraonul României tot nesuspendat? Ce șoc... Ce surpriză... Cât patriotism zguduitor...”

  Pleșoianu a schimbat și replici cu unii dintre cei care comentat, pe diverse teme – una dintre acestea fiind cea legată de… ”omul rușilor”.

  Redăm câteva fragmente:

  Ion Duca: ”Ești un om... Mișto”

  Liviu Pleșoianu: ”Mulțumesc! Habar n-am. Oi fi. Sau nu. Cine știe? Încă nu s-a stabilit definitiv. S-a stabilit "decât" că "sunt cu rușii"”.

  Daniela Ilea: ”Liviu Pleșoianu, eu din prima clipă am fost cu rușii!”.

  Liviu Pleșoianu: ”Daniela Ilea, 100% nu sunt împotriva lor. Cum sunt unii propagandiști demenți...”

  Oana Manasia: ”Interesul național ne conduce - dar nu se poate să îi trădați pe ruși chiar așa - poate vom fi odată ce ar trebui să fim”.

  Liviu Pleșoianu: ”Sunt trădătorul propriilor mele anterioare trădări. Ceea ce mă face un personaj enervant și neastâmpărat”.

  Geta Olteanu: ”Nu-i rău nici așa... dar nici cu rușii nu-i rău!”

  Liviu Pleșoianu: ”Cu oamenii, în general, nu-i rău...”.

  Un singur comentariu - umorul lui Liviu Pleșoianu, replicile sale a la Rigoletto, spun un adevăr grav: în lumea noastră ”normală” sunt adevăruri pe care numai ”nebunul regelui” și le poate permite.

  Tagurile:
  Ruși, Liviu Pleșoianu

  Știrile Zilei