14:07 25 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.49
 • USD17.99
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  12140

  PSD îi critică pe Ludovic Orban și pe Florin Cîțu pentru că, în cearta lor pentru șefia PNL, pun în pericol realizarea Planului Național de Redresare și Reziliență al României

  Șantier de construcție
  © Sputnik / Кирилл Каллиников
  BUCUREȘTI, 17 mai – Sputnik. PSD taxează dur puterea după ce Guvernul a anunțat anularea întâlnirii dintre premierul Florin Cîțu și președintele partidului, Marcel Ciolacu, pe tema PNRR.

  PSD atrage atenția că, în acest caz, lupta politică internă din PNL pune în pericol realizarea Planului Național de Redresare și Reziliență al României.

  „Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și-a arătat întreaga disponibilitate de a avea un dialog constructiv cu premierul Florin Cîțu pe marginea PNRR, în condițiile în care Comisia Europeană a respins deja de două ori planul trimis de Guvern. Este în interesul României și spre binele tuturor cetățenilor ca reprezentanții Guvernului să colaboreze cu cei care pot contribui la salvarea pe ultima sută de metri a PNRR”, a transmis PSD printr-un comunicat de presă.

  PSD și-a prezentat din nou oferta de a pune la dispoziție toți specialiștii și experții partidului, care să se implice pentru ca România să aibă cât mai rapid un document final, care să respecte cerințele Comisiei Europene.

  „Din păcate, constatăm că Ludovic Orban și Florin Cîțu continuă să se comporte politicianist și iresponsabil în această situație critică pentru România. PSD continuă să susțină necesitatea dialogului cu patronatele, sindicatele și cu Opoziția, precum și a prezentării PNRR în Parlament, exact în termenii în care și Comisia Europeană i-a recomandat premierului Cîțu”, mai spune PSD.
  Tagurile:
  Ludovic Orban, PSD

  Știrile Zilei