02:29 14 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.50
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  5711

  Primarul din Chișinău, Ion Ceban, a anunțat că a primit în vizită delegația Primăriei Sectorului 4 din București, condusă de primarul Daniel Băluță.

  BUCUREȘTI, 21 mai – Sputnik. Primarul Capitalei Republicii Moldova, Ion Ceban, a arătat pe pagina sa de Facebook că în cadrul discuţiilor planificate sunt abordate mai multe subiecte şi proiecte actuale pentru municipiul Chişinău, pentru care colegii din România își vor acorda sprijinul, în special în ceea ce privește amenajarea parcărilor publice pe teritoriul Chișinăului.

  ”Pentru realizarea acestor proiecte avem asigurări că vom beneficia de toată experiența și expertiza privind amenajarea parcărilor publice, proiecte implementate cu succes la București și anume în sectorul 4”, a scris Ceban pe contul său de socializare.

  Mai mult, primarul din Chișinău anunță că pentru săptămâna viitoare sunt planificate vizite de documentare în sectorul 4 din București ale specialiștilor moldoveni, iar un alt grup de reprezentanți ai primăriei sectorului 4 vor veni la Chișinău pentru a-și acorda sprijinul.

  ”Suntem dispuşi spre dezvoltarea colaborării și în continuare, inclusiv prin semnarea acordurilor de înfrățire între sectoarele din Chișinău și București”, și-a arătat Ceban deschiderea de a colabora cu primarii din București, el anunțând că, la capitolul amenajării parcărilor în capitală se află în perioada de inventariere a terenurilor, dar și în proces de amenajare a câtorva parcări.

  Tagurile:
  Ion Ceban

  Știrile Zilei