20:54 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  23306

  Președintele Iohannis a onorat Ziua Internațională a Medicinei de Urgență, prilej cu care a adus laude mai multe instituții și personalități, prin care și unul dintre cei mai importanți primari PSD.

  BUCUREȘTI, 27 mai – Sputnik. Cu ocazia Zilei Internaționale a Medicinei de Urgență, președintele Klaus Iohannis a onorat manifestare printr-o vizită la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Bagdasar-Arseni”.

  ”Dați-mi voie să îi felicit pe toți cei care lucrează în medicina de urgență!”, a declarat președintele. ”Doamnelor, domnilor, vă admir pentru dăruirea, pentru abnegația cu care vă faceți profesia. Salvați vieți în fiecare zi, dați speranță oamenilor bolnavi și pentru asta meritați nu doar felicitări ci și mulțumiri.”

  Cu această ocazie, președintele a adresat felicitări pentru activitatea depusă de toți cei care au colaborat în această perioadă dificilă – inclusiv primăriei Sector 4, condusă de pesedistul dr. Daniel Băluță!

  ”Astăzi am venit la UPU, la o unitate modernă, la cele mai înalte standarde - este un exemplu de colaborare între primăria de sector și Guvern”,  a spus președintele, arătând că ”Primăria de sector s-a ocupat de corpul de clădire, iar Ministerul Sănătății a asigurat dotările”.

  Președintele a subliniat că acesta este ”un exemplu pentru modul în care ne dorim să arate spitalele din România și sunt convins că în curând vom avea nu doar corpuri de clădire ci spitale întregi”.

  Iohannis a ținut să sublinieze că a fost ”un an infernal pentru personalul din medicina de urgență, acest an pandemic în care lucrurile s-au complicat enorm”.

  ”Știu că ați lucrat până la epuizare și ați contribuit la soluționarea acestor situații  în pandemie - sunteți eroii noștri și românii trebuie să înțeleagă că nu se pot aduce suficiente mulțumiri pentru munca depusă de personalul medical și de corpul UPU”, a declarat președintele Klaus Iohannis.
  Tagurile:
  PSD, Klaus Iohannis

  Știrile Zilei