22:59 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  3392160

  Mult timp considerat ca un lider al noii generații de politicieni național – suveraniști, Liviu Pleșoianu, anunță acum o revenire de durată și cu bătaie lungă

  BUCUREȘTI, 31 mai – Sputnik. Un anunț așteptat de mulții admiratori ai omului politic Liviu Pleșoianu – dar și de cei care apreciază tentativa sa de… ”resetare”. De schimbare a omului – de fapt, revenire la calitatea de OM. 

  Aceste pare a fi și mesajul transmis pe pagina de Facebook, în care anunță o prezență constantă, începând din această seară.

  ”Adevărata mare RESETARE... Începând de luni, 31 mai, ora 21:00... Pe această pagină... Vă aștept...”, scrie și spune simplu Liviu Pleșoianu. 

  Într-o postare anterioară, Liviu Pleșoianu prezenta un fragment din cartea sa ”Adevărata mare Resetare” – pe care a scris-o în ultimele luni, publicând-o mai întâi în engleză și ulterior în română.

  ”De sute de ani deja, locuitorii acestei Planete nu mai sunt beneficiari, ci victime ale unor experimente politice, sociale şi economice care, printr-un efect cumulativ, au atins punctul critic al distrugerii omenescului, a esenţei umane, a fibrei celei tari a speciei”, scrie Pleșoianu, subliniind că ”toate aceste experimente sunt elaborate şi puse în practică printr-un circuit decizional de tip piramidal”.

  Astfel, în înțelegerea sa, la nivelul bazal sunt pionii, ”cei care pun în aplicare planurile, cei care asigură fără să știe și fără să vrea derularea efectivă a experimentelor”.

  La mijloc, sunt ”cei care conduc lumea la vedere – preşedinţi, premieri, guverne, parlamente, servicii, instituţii influente naţionale şi internaţionale, puternici bancheri şi oameni de afaceri”.

  ”Sus, ei bine, sus... avem deja de a face cu adevăraţii conducători şi iniţiatori ai tuturor acestor experimente – fiinţe al căror scop nu este doar controlul, ci dirijarea umanităţii către un sens evolutiv opus celui cerut de destinul şi menirea regnului uman”, scrie Liviu Pleșoianu în cartea ””Adevărata mare RESETARE”. 
  Tagurile:
  Liviu Pleșoianu

  Știrile Zilei