01:57 17 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.72
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  500323

  Fostul premier Emil Boc sparge gheața – propus candidat la președinția României, primarul de Cluj Napoca vine cu o altă propunere… NUCLEARĂ.

  BUCUREȘTI, 31 mai – Sputnik. Premier controversat și primar apreciat, Emil Boc este una dintre variantele pentru candidatura la președinția României, în viziunea multor analiști.

  Dar, Emil Boc a făcut la DIGI24 un anunț șocant – ar trebui să candideze Florin Cîțu, care are toate șansele să câștige alegerile prezidențiale din 2024!

  ”Îmi doresc o Românie de mâine astfel încât românii să trăiască la fel ca europenii. Cei care au plecat să se întoarcă. Pentru asta avem nevoie de o Românie liberală”, declară Emil Boc, cel care s-a lansat în politica mare ca… membru al Internaționalei Socialiste!

  Boc consideră că Florin Cîțu ”a demonstrat și ca ministru al Finanțelor și o demonstrează în fiecare zi” iar ”Amprenta sa la PNRR se vede - sunt bani pentru infrastructură, legarea țarii, cel mai important e alocarea pentru educație: 4 miliarde, de asemenea, fondul local pentru dezvoltare digitală”.

  ”Florin Cîțu e un posibil candidat la prezidențiale”, spune Boc, ”eu preconizez că pentru 2024 cu Orban o să intrăm în opoziție”.

  Și, atenție – Boc apreciază că Ludovic Orban ”și-a epuizat rezervorul politic pentru a duce mai mult”, iar ultimele alegeri ”ne-au arătat că mergem în jos”.

  ”Cu Florin Cîțu avem această șansă - în 2024 nu ne vor vota doar cei din partid, ci oamenii”, spune Boc, subliniind firescul ca ”un președinte de partid să fie și candidat la alegeri”.

  Alegeri care, consideră Boc, ”vor seta România pentru 10 ani”. Din păcate, unii analiști arată că de acum Florin Cîțu a ”setat” România… datoare pe vecie!

  În privința sa, Emil Boc este modest: ”Am fost 7 ani președinte de partid, l-am dus la 33% în parteneriat cu Băsescu, dar cred că nu pot reprezenta o locomotivă pentru PNL - cred că e timpul pentru alți oameni să ducă ștafeta mai departe”.

  Tagurile:
  Emil Boc

  Știrile Zilei