20:37 07 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Mircea Badea

  Mircea Badea, radical și la obiect: ”Între Codrin și Dragnea aleg…”

  © Photo : Facebook Mircea Badea
  PSD Romania
  Sa primesc un link scurt
  449863

  "Numai postul de președinte nu e scos la concurs - e pe viață, sau așa ceva? Atât de frică îi e?... Îi ia cineva locul, cine, Codrin Ștefănescu?".

  BUCUREȘTI, 9 mar — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscutul realizator a abordat o atitudine interesantă în legătură cu Congresul PSD de mâine. Practic, din toate intervențiile din ultimele luni pe această temă, Mircea Badea nu și-a ascuns dezamăgirea față principalul partid de guvernământ.

  Mircea Badea a fost printre primii care au negat realitatea celebrului "program de guvernare". Tot el a atras atenția asupra indeciziei și neîndeplinirii unor promisiuni importante — și a unor măsuri cerute de electoratul propriu — în primul rând legile Justiției.

  Totodată, Mircea Badea a fost singurul om de media care a sesizat o chestiune fundamentală: conducerea PSD nu și-a satisfăcut electoratul — referirea fiind făcută la refuzul — sau neputința — organizării unui mare miting în Capitală, în contrapartidă cu manifestațiile anti-PSD.

  Acum, problema care o pune Mircea Badea este că Liviu Dragnea e criticat chiar de oameni pe care el îi apreciază și pentru care a votat PSD.

  „Cheia e simplă — Dragnea e nașpa? Da, e nașpa!", comentează Mircea Badea. Ce ar prefera realizatorul TV între „Dragnea sau Codrin Ștefănescu?" Codrin Ștefănescu, evident, exclamă Mircea Badea.

  Aceeași situație și în cazul altui critic de marcă al lui Liviu Dragnea — Ecaterina Andronescu. "Ecaterina Andronescu, evident!", declară ferm vedeta Antenei 3.

  "Sunt oameni pe care îi apreciez", spune Mircea Badea. "Șerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Codrin Ștefănescu, Nicu Bănicioiu, Liviu Pleșoianu — cel pentru care am și votat PSD", sunt cei distinși de Badea, dar care fie îl critică pe Dragnea, fie nu apar pintre cei vizați pentru funcții deconducere în PSD.

  „O mare greșeală au făcut Codrin Ștefănescu și Nicu Bănicioiu că s-au dus la SRI TV (Realitatea TV, n.n.) să se plângă de Dragnea", comentează Mircea Badea. "A fost foarte greșit acum — e contraproductiv — ca să-ți pună întrebări aia?", a spus realizatorul TV, făcând referire la controversata Denise Rifai, protagonista multor scene ridicole.

  În privința lui Liviu Dragnea, Mircea Badea îi apreciază rezultatele electorale — "Nu poți să negi rezultatele lui Dragnea". Dar, întreabă vedeta Antena 3, de ce singurul post care nu e supus alegerilor la Congres e cel de președinte? Se teme?

  "Numai postul de președinte nu e scos la concurs — e pe viață, sau așa ceva?", întrebă Mircea Badea. "Atât de frică îi e — îi ia cineva locul, cine, Codrin Ștefănescu?", a încheiat Mircea Badea scurtele sale remarci asupra Congresului PSD, făcute aseară, la emisiunea "În gura presei".

  Așa cum se știe, mâine are loc congresul PSD, în condițiile multor controverse și critici, vizând mai alea manevrele interne greu de explicat și numirile în funcții cheie ale statului prin intervenții ale președintelui Liviu Dragnea.

  Tematic

  Incendiar! Vlad Cosma are înregistrări cu Badea, Gâdea şi Ciutacu?
  Mircea Badea, mesaj radical pentru Iohannis: "O votez pe Kovesi!"
  Pleşoianu: „Îl susţin 100% pe omul Mircea Badea!”
  Mircea Badea, în prima ediție 2018: "Să moară, să am și eu o contribuție!"
  Mircea Badea, mesaj furibund pentru „javre": „Să le ia dracu plus moartea!"
  Tagurile:
  opinii, congres, PSD, Nicu Bănicioiu, Liviu Pleșoianu, Mircea Badea, Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea, România


  Știrile Zilei