03:33 13 Mai 2021
În direct
 • EUR21.53
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  PSD Romania
  Sa primesc un link scurt
  83330

  Fostul ofiţer SRI arată o nouă faţă a scandalului din PSD, la care şi-a adus aportul şi Gabriel Oprea, fost preşedinte al UNPR. Ce se întâmplă.

  BUCUREŞTI, 9 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Ipoteză şocantă lansată astăzi de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, la câteva ore distanţă după ce pe pagina fostului ministru şi preşedinte al UNPR a apărut un mesaj referitor la ajutorul pe care i l-a acordat lui Liviu Dragnea şi despre care spune că a fost decisiv pentru destinul lui politic şi personal.

  Dragomir susţine, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, că este „disperare mare", deoarece „s-au activat toate reţelele statului paralel pe tema Congresului PSD".

  Acesta îşi argumentează spusele prin îndemnul lansat internauţilor de a urmări cine ce declaraţii dă şi cum sunt preluate de „U.M. Hotnews, U.M. Ziare şi toate uneltele lui Dumbravă".

  Mai important este, însă, un alt aspect. Şi anume, Dragomir spune că postarea de pe pagina de Facebook a lui Gabriel Oprea, în care acesta din urmă spune că l-a ajutat pe Liviu Dragnea să acceadă la funcţii importante în structurile social democrate, nu ar fi fost scris de fostul şef al Uniunii Naţionale pentru Progresul României.

  „Dacă l-au scos ei pe Facebook şi pe Gabi Oprea cu un text care e scris de oricine, dar nu de Gabi Oprea. E semn că acest Congres doare. Şi doare tare", a explicat Daniel Dragomir.

  Tematic

  Dragomir nu se lasă: „Dreptate până la capăt pentru toţi. Dumbravă la brutărie”
  Dragomir “Doar dacă DNA nu are puterea magică de a prevedea viitorul”
  Dragomir: Până la ora 18.00 am încredere în domnul Tudorel Toader
  Avertisment șocant al colonelului Dragomir: “În șapte zile vor șerge urmele”
  „Sufrageria domnului Oprea", varianta Dragomir
  Presa: Întâlnire „de taină, în noapte” Tudose-Oprea. Detalii
  Tagurile:
  Disperare, postare, statul paralel, congres, PSD, Daniel Dragomir, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, România

  Știrile Zilei