10:05 10 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  PSD Romania
  Sa primesc un link scurt
  4742222

  Mircea Badea: "Asta e oribil în ce face doamna Firea... să legitimezi discursul unor descreierați este impardonabil, asta e o prostie, o idioțenie".

  BUCUREȘTI, 11 sept — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Revenit pe post după o scurtă vacanță, cunoscutul realizator al Antenei 3 nu a menajat-o pe fosta sa colegă, Gabriela Firea.

  Mircea Badea pornește de la o premisă obiectivă — și anume normalitatea bătăliilor politice îmtr-un partid.

  "Nu am o problemă cu ce spune doamna Firea despre Dragnea, că a filat-o, că a urmărit-o, că i-a facut nasoale, ca i-a făcut că i-a dres… nu am ce sa comentez asta", a declarat Mircea Badea. "Nu am dovezi sa o contrazic și uman poate chiar o înțeleg".

  Dar, Mircea Badea o pune la colț pe Gabriela Firea pentru preluarea și legitimarea discursului #REZIST.

  "Am o problemă când Firea preia când preia discursul #rezist, discursul lui Mălin Bot, un lucru de neacceptat", îi transmite Badea Gabrielei Firea.

  Mircea Badea se referă și la detalii mai puțin cunoscute de publicul larg — relații care pot conduce la noi explicații.

  "Atunci când validezi mesajului lui Vlad Petreanu pe care îl și însori ca primar, atunci ai o problemă", spune Badea. 

  Am o mare problemă când ea are discursul #rezist cu privire la ce a fost în 10 august, spune Mircea Badea, care consideră că "asta e o prostie, o idioțenie".

  "O fi Dragnea nasol, dar ceea ce mă intersează pe mine, ca cetățean care am votat-o pe Firea, este că ea preia discursul #rezist, inclusiv cu miturile din 10 aug — exact discurs lor, că trebuia să extragă cu bagheta lui Harry Potter elementele turbulente împrăștiate prin toată piața".

  În fine, Mircea Badea consideră că Gabriela Firea legitimează discursuri care vizează teme #REZIST, de la 10 august la OUG13.

  "Asta e oribil în ce face doamna Firea… să legitimezi discursul unor descreierați este impardonabil", spune realizatorul Antena 3, care mărturisește: "Eu țin la doamna Firea, e un om cu calități rare, dar nu așa…. să legitimizezi discursul acestor javre care mi-au amenințat familia nu am cum să iert în această viață", a conchis Mircea Badea.

  Un singur comentariu: această atitudine a lui Mircea Badea confirmă analiza noastră anterioară, în care apreciam că omul care a ridicat-o enorm pe Gabriela Firea, profesorul Dan Voiculescu, nu are nicio legătură cu demersurile din ultima vreme ale primarului Capitalei.

  Tematic

  Firea, dată în vileag de o cunoscută avocată: "Uite cum ies la suprafață minciunile!"
  Gabriela Firea revine cu o manevră la nivelul întregului PSD!
  Gabi Firea atacă Guvernul și pe Olguța Vasilescu – dar e făcută praf!
  Acuzație de ultimă oră - Firea și Pandele, într-o combinație uriașă! Semnal pentru Dragnea
  Tagurile:
  lecție, Mircea Badea, Gabriela Firea, România


  Știrile Zilei