21:53 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  ÎPS Vladimir și Daniel Ioniță

  Despre ce au discutat ÎPS Vladimir și ambasadorul României la Chișinău

  © Photo: mitropolia.md
  Religie
  Sa primesc un link scurt
  2633

  Mitropolia Moldovei rămâne a fi o instituție ce se bucură de aprecierea deosebită a Ambasadei României la Chișinău. Declarația a fost făcută de către ambasadorul Daniel Ioniță în cadrul unei întrevederi cu ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove.

  CHIȘINĂU, 25 oct – Sputnik. Marți, Mitropolitul Vladimir s-a întâlnit cu ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, care recent și-a început misiunea diplomatică în țara noastră, informează mitropolia.md.

  Potrivit serviciului de presă al Mitropoliei Moldovei, ei au discutat despre importanța cooperării dintre Biserică și societate, precum şi despre conlucrarea între Biserica Ortodoxă din Moldova și Ambasada României în cadrul implementării unui șir de proiecte sociale.

  Ioniță a mulţumit Înaltpreasfinţiei Sale pentru ospitalitate și a menționat că ”Mitropolia Moldovei rămâne a fi o instituție ce se bucură de aprecierea deosebită a Ambasadei României la Chișinău”.

  Tagurile:
  Daniel Ioniță, Ambasada României la Chișinău, Mitropolitul, Biserica Ortodoxă din Moldova, Mitropolia Chișinăului și Întregii Moldove, Daniel Ioniță, Republica Moldova, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1264
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164