09:05 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  ÎPS Vladimir și Daniel Ioniță

  Despre ce au discutat ÎPS Vladimir și ambasadorul României la Chișinău

  © Photo: mitropolia.md
  Religie
  Sa primesc un link scurt
  3133

  Mitropolia Moldovei rămâne a fi o instituție ce se bucură de aprecierea deosebită a Ambasadei României la Chișinău. Declarația a fost făcută de către ambasadorul Daniel Ioniță în cadrul unei întrevederi cu ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove.

  CHIȘINĂU, 25 oct – Sputnik. Marți, Mitropolitul Vladimir s-a întâlnit cu ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, care recent și-a început misiunea diplomatică în țara noastră, informează mitropolia.md.

  Potrivit serviciului de presă al Mitropoliei Moldovei, ei au discutat despre importanța cooperării dintre Biserică și societate, precum şi despre conlucrarea între Biserica Ortodoxă din Moldova și Ambasada României în cadrul implementării unui șir de proiecte sociale.

  Ioniță a mulţumit Înaltpreasfinţiei Sale pentru ospitalitate și a menționat că ”Mitropolia Moldovei rămâne a fi o instituție ce se bucură de aprecierea deosebită a Ambasadei României la Chișinău”.

  Tagurile:
  Daniel Ioniță, Ambasada României la Chișinău, Mitropolitul, Biserica Ortodoxă din Moldova, Mitropolia Chișinăului și Întregii Moldove, Daniel Ioniță, Republica Moldova, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei