05:27 21 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.69
 • USD18.00
 • RUB0.24
 • RON4.40
 • UAH0.64
  Religie
  Sa primesc un link scurt
  158630

  Creştinii-ortodocşi de stil vechi fac pregătiri pentru întâmpinarea Crăciunului, o sărbătoare plină de bucurie, când creştinii îşi oferă daruri şi fac schimb de cele mai frumoase felicitări şi urări. Astfel, vă venim în ajutor pentru a vă inspira în formularea gândurilor voastre de bine pe care vreţi să le trimiteţi celor dragi.

  BUCUREŞTI, 5 ian — Sputnik, Doina Crainic. Sărbătoarea plină de bucurie a Naşterii Domnului ne aduce împreună, alături de cei dragi, reuneşte familiile, ne încălzeşte inimile, determinându-ne să fim mai buni. 

  Este perioada când trimitem celor pe care îi preţuim cele mai frumoase urări şi mesaje de felicitare. Pentru a vă veni în ajutor, vă prezentăm o selecţie cu cele mai deosebite mesaje din care vă puteţi inspira: 

  „Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!" 

  „Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă şi tu eşti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!" 

  „În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ţi inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte sfântă!" 

  „Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La mulţi ani!" 

  „Bogăţie câtă vreţi,/ Sănătate pentru toţi,/ Iar la anul care vine/ Să vă fie şi mai bine./ Să vă fie casa, casă,/ cu bucate noi pe masă,/ Moş Crăciun cu sacul plin,/ drumu-n viaţă cât mai lin!" 

  „Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Crăciun fericit!" 

  „Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveţi în viaţă. La Multi Ani cu sănătate!" 

  „Credinţa face orice posibil, speranţa ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun, vă urez să le aveţi pe toate! Crăciun fericit şi sărbători fericite!" 

  „Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători, acum și în anii următori!" 

  Reţeta de Crăciun şi Anul Nou: 

  Se ia binecuvantare,
  se adaug-un strop de soare,
  şi o pulbere de stele;
  se amesteca-ntre ele.
  Se mai pune bunătate,
  şi iertare de pacate.
  Iar iubire?…
  Cât cuprinde!
  Şi de la Domnul Hristos
  Să aveti un an frumos.
  Mulţumire pentru toate:
  La mulţi ani cu sănătate! 

  „Domnul să înveşnicească în viața și sufletul tău lumină, bucurie și liniște sporitoare de nădejdi întotdeauna reînnoite! La mulţi ani şi buni!" 

  „Să vă dea Bunul Dumnezeu sănătate pe calea vieții, înțelepciune în cuvânt și oameni sinceri alături! La mulți ani și buni!" 

  „Fie că bucuria și liniștea aduse de sfintele sărbători să va însoţească pe tot parcursul noului an!"

  „Vă dorim tuturor să fiți lumini în noul an, să fiți mai buni, mai fericiți și mai aproape de Domnul, Lumina lumii. Dumnezeu să vă binecuvînteze și să vă facă o binecuvântare pentru ceilalți!" 

  „Dragi steluţe de nea,
  Duceţi voi urarea mea
  De mulţi ani cu sănătate,
  Pace-n suflet şi în toate
  Harul Domnului să fie!
  2018 steluţe de bucurie!"

  Tematic

  Obiceiuri şi tradiţii pentru Crăciunul pe stil vechi
  Cum este sărbătorit Revelionul și Crăciunul în Moldova
  Tagurile:
  stil vechi, Felicitări, Naștere Domnului, Crăciun

  Știrile Zilei