12:57 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  Religie
  Sa primesc un link scurt
  7910

  Patriarhul Rus, Kirill, și-a creat un profil personal în Instagram, unde vor fi publicate imagini foto și video din activitatea zilnică a ierarhului.

  BUCUREȘTI, 2 mar — Sputnik. Profilul "Ziua Patriarhului" (dayofpatriarch) a fost creat miercuri în rețeaua de socializare Instagram, aici urmând să fie publicate imagini neașteptate și informale legate de viața cotidiană a patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii Kirill, anunță RIA Novosti, cu referire la serviciul de presă al Bisericii Ortodoxe Ruse.

  Nu toate imaginile foto și video sunt incluse în albumele de pe site-ul oficial al Patriarhiei Moscovei. Multe din momentele slujirii patriarhului rămân în afara cadrului. Fotografiile  și înregistrările video interesante, informale vor fi acum publicate în Instagram, a specificat secretarul de presă al Patriarhului, preotul Aleksandr Volkov.

   

   

  În 2015 a fost creat profilul oficial al Patriarhului în rețeaua de socializare VKontakte, care a acumulat peste patru sute de mii de abonați.

  În cadrul ultimului Sobor Arhieresc, Patriarhul a spus că rețelele de socializare reprezintă "o realitate a vremurilor noastre, la fel cum este televiziunea sau radio", considerând că ignorarea acestora ar fi o greșeală.

  Tematic

  Patriarhul rus a îndemnat tinerele să se dedice nașterii de prunci
  Dezinformarea, Vladimir Putin şi Patriarhul Kirill
  Adânca toamnă a Patriarhului. Capul Biserici Ortodoxe Georgiene, la 85 de ani
  Patriarhul Daniel - data exactă a sfințirii Catedralei Mântuirii Neamului
  Mesajul Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul BOR, cu prilejul Anului Nou
  Îndemnul de Crăciun către români al Părintelui Patriarh Daniel - VIDEO
  Slujba de înmormântare a regelui Mihai, oficiată de Patriarh
  Mesajul integral al lui Putin la cina la care a participat și Patriarhul Daniel
  Tagurile:
  foto, Biserica Ortodoxă Rusă, Instagram, Internet, video, Rețele de socializare, Aleksandr Volkov, Patriarhul Kirill, Moscova, Rusia


  Știrile Zilei