08:39 13 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.46
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.71

  Mesajul Părintelui Patriarh Daniel la Sărbătoarea Sfintelor Paşti 2018 - VIDEO

  © Photo: Biserica Ortodoxă Română © Photo: Biserica Ortodoxă Română / Mircea Florescu
  1 / 2
  Religie
  Sa primesc un link scurt
  91 0 0

  Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a adresat un mesaj cu prilejul Sărbătorii Sfintelor Paşti 2018.

  BUCUREŞTI, 7 apr — Sputnik. „Învierea lui Hristos este temelia învierii tuturor oamenilor. Precum în Adam toți mor, așa în Hristos toți vor învia, ne învață Sf. Ap. Pavel în Epistola I către Corinteni.

  Viața omenirii întregi este, deci, îndreptată spre înviere, iar universul fizic actual este îndreptat spre un cer nou și un pământ nou în care moarte nu va mai fi, după cum ne spune cartea Apocalipsei în capitolul 21.

  De aceea, în noaptea de Paști cântăm: Iată acum toate s-au umplut de lumină, și cerul și pământul și cele de sub pământ.

  Întrucât sărbătoarea Sfintelor Paști este sărbătoarea biruinței vieții asupra morții și a bucuriei asupra întristării, ea ne cheamă să oferim celor din jurul nostru iubire milostivă, pace și bucurie, mai ales celor orfani, bolnavi, săraci, îndoliați și singuri.

  Cu prilejul Sfintelor Paști vă adresăm tuturor doriri de sănătate și mântuire, pace și bucurie, dimpreună cu salutul pascal: Hristos a înviat!"

  Tematic

  Buna Vestire - semnificația mistică a întrupării lui Dumnezeu în micul Nazaret
  Decorează masa de Paște folosind decoraţiuni realizate de copilul tău!
  Tagurile:
  Învierea, Biserică, Mesaj, Paşte, Patriarhul Daniel, România


  Știrile Zilei