08:18 27 Mai 2019
În direct
 • EUR20.20
 • USD18.05
 • RUB0.28
 • RON4.24
 • UAH0.68
  Orhei, noaptea, răstignire, cruce, lumină. Poză simbol

  Mărturia unei femei care s-a întors din lumea de dincolo - ce spune un preot ortodox

  orhei.md
  Religie
  Sa primesc un link scurt
  64550

  Un îndrăgit preot ortodox povesteşte mărturia unei femei care s-a întors din lumea de dincolo şi care i-a spus cum i-a schimbat acest lucru viaţa.

  BUCUREŞTI, 21 apr — Sputnik, Doina Crainic. Părintele Calistrat este unul dintre cei mai îndrăgiţi preoţi din România, pentru predicile sale deosebite care ajung virale în scurt timp după publicarea lor pe canalul Youtube şi pe reţelele de socializare.

  Într-o predică recentă, ţinută în a treia zi de Paşti, părintele a povestit despre mărturia unei femei care îi este fiică duhovnicească şi care a avut o experienţă neobişnuită în tinereţea ei. Acum femeia este o bătrână de 90 de ani.

  Aceasta i-a povestit că a trecut printr-o moarte clinică prin anii '95-'96. Pe patul de spital, sufletul i s-a desprins de trup, a vazut Raiul şi iadul, dar şi pe mama sa care o ocăra din lumea cealaltă. Această experienţă a determinat-o să-şi schimbe radical viaţa.

  Ulterior, după mulţi ani, i-a povestit părintelui Calistrat despre această experienţă. Ea a avut parte şi de o minune. Pentru a afla mai multe detalii, ascultaţi fragmentul din predica Părintelui (minutul 38):

  Tagurile:
  Lumea cealaltă, Părintele Calistrat
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei