15:43 21 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.55
 • RUB0.29
 • RON4.07
 • UAH0.72
  Religie
  Sa primesc un link scurt
  14830

  Ortodocşii din Rusia sărbătoresc nașterea Domnului nostru Hristos. Patriarhul Kirill a oficiat slujba de Crăciun la Moscova pe 6 ianuarie. Sputnik vă oferă înregistrarea video a slujbei deosebite de la Catedrala Hristos Mântuitorul.

  BUCUREŞTI, 7 ian – Sputnik, Doina Crainic. Patriarhul Kirill al Moscovei și al întregii Rusii a urat tuturor creștinilor ortodocși un Crăciun fericit, îndemnând oamenii să pună capăt dezbinărilor şi diviziunilor, potrivit Sputnik Internaţional.

  De asemenea, Patriarhul a amintit credincioșilor că Dumnezeu „a înviat din morți pentru fiecare dintre noi” și a întemeiat „Una, Sfântă, sobornicească şi apostolică Biserică”.

  Toți creștinii ortodocși trebuie să facă din sufletele lor „un locaş al lui Dumnezeu”, să-L primească pe Dumnezeu în viața lor și să răspundă iubirii Sale, a adăugat Patriarhul Kiril.

  „Hristos vine pentru fiecare dintre noi, El doreşte mântuirea tuturor, fără excepție - a păcătoșilor și răufăcătorilor, a celor indiferenți și neglijenți, a laşilor și a celor stăpâniţi de mânie, chiar și a ucigașilor Săi!”, a mai spus Patriarhul.

  Înregistrarea video a slujbei deosebite de Crăciun de la Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova:

   

  Tematic

  Alarmant: 13 persoane au vrut să se sinucidă de Crăciun în Capitală, peste 1000 – apel 112
  Şocant: ISIS a publicat un video cu decapitarea a 11 creștini de Crăciun
  Cântece de Crăciun au răsunat într-un muzeu din Capitală - Video
  Ce mesaj le-a adresat Putin creștinilor care sărbătoresc azi Crăciunul


  Știrile Zilei