14:41 27 Octombrie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD17.03
 • RUB0.22
 • RON4.13
 • UAH0.60
  Religie
  Sa primesc un link scurt
  9210

  CFR Călători anunță suplimentarea capacității de transportare pe rutele spre și de la Iași de Sfânta Parascheva.

  BUCUREȘTI, 26 sep  - Sputnik. CFR Călători anunță că va suplimenta, cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva, capacitatea de transport în perioada 7/8 - 15/16 octombrie 2020 pentru persoanele care vor să călătorească spre și de la Iași.

  Astfel, în acest an va fi cel mai mare număr de vagoane de dormit și cușetă pe trenurile care circulă spre capital Moldovei.

  "În acest an cel mai mare număr de vagoane de dormit şi cuşetă pe trenurile care ajung la Iaşi. CFR Călători va suplimenta capacitatea de transport în perioada 7/8 - 15/16 octombrie 2020, pentru pasagerii care doresc să călătorească spre/dinspre Iaşi cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva. Trenurile care circulă pe următoarele rute: Timişoara - Cluj Napoca - Iaşi şi retur; Bucureşti - Bacău - Paşcani - Iaşi şi retur; Bucureşti - Mărăşeşti - Vaslui - Iaşi şi retur; Constanţa - Iaşi şi retur vor avea în compunere vagoane de dormit şi/sau cuşetă", se menționează într-un comunicat de presă al CFR Călători, publicat pe site-ul oficial.

  De asemenea, se vor suplimenta cu vagoane, trenurile care asigură legătura feroviară între principalele orașe ale țării și municipiul Iași.

  În același timp, CFR Călători informează că poate dimensiona mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, dacă sunt făcute rezervări din timp.

  “Pentru a evita aglomerația, rugăm călătorii să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf. De asemenea, rugăm călătorii să nu urce în tren dacă la casa de bilete, li se comunică faptul că nu mai sunt locuri”, subliniază operatorul.

  Masca de protecţie la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor - staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

  Tematic

  IAȘI: Mii de pelerini stau la coadă pentru a se închina la Sfânta Parascheva
  Veşti bune de Sfânta Parascheva - se suplimentează trenurile şi vagoanele spre Iaşi
  Trenuri noi spre Iași, cu prilejul Sărbătorii Sfintei Parascheva
  Sfânta Parascheva: Despre Cuvioasa și ce minuni a făcut
  Moment istoric: procesiuni cu moaştele Sf. Parascheva şi ale Sf. Dimitrie cel Nou - VIDEO
  Tagurile:
  Sfânta Parascheva, Iași, CFR Călători

  Știrile Zilei