17:22 18 Mai 2021
În direct
 • EUR21.61
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Religie
  Sa primesc un link scurt
  191116

  Klaus Iohannis a transmis credincioșilor care sărbătoresc mâine, 4 aprilie 2021, Sfintele Paști, un gând de bună înțelegere, binecuvântare, subliind că în asemenea momente este nevoie, mai multe ca oricând, de speranță.

  BUCUREȘTI, 3 apr – Sputnik. Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis tuturor creștinilor care mâine, 4 aprilie 2021 sărbătoresc Sfintele Paști, o urare simplă, subliniind, pe această cale, faptul că perioada pe care o traversăm este una grea și nu trebuie să ne pierdem speranța.

  ”În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credința și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă.

  Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră și ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăși cu bine aceste momente grele”, a transmis președintele României, Klaus Iohannis.

  Cu acest prilej, președintele a mulțumit tuturor pentru solidaritatea și responsabilitatea de care au dat dovadă în tot acest timp. El și-a exprimat, totodată, convingerea că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite și ne vom putea reîntâlni, în siguranță, cu toți cei apropiați.

  ”Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificații spirituale, să vă aducă liniște sufletească, armonie și generozitate față de semeni. Cristos a înviat!”, și-a încheiat Iohannis mesajul cu prilejul sărbătorilor pascale catolice.

  Tematic

  Germania, întorsătură de situaţie: Merkel anulează lockdown-ul draconic de Paște
  Arhiepiscopul Tomisului atacă Guvernul pe tema restricțiilor de Paște
  Programul libertății de circulație de Paștele catolic
  Tagurile:
  Klaus Iohannis

  Știrile Zilei