14:50 29 Martie 2020
În direct
 • EUR19.78
 • USD18.04
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.64
  Rezist
  Sa primesc un link scurt
  77000

  Presa națională și publicații on line au lansat acuzații că PRO TV, alături de Chirilă, ar servi intereselor #REZIST

  BUCUREȘTI, 26 ian — Sputnik, Evan Răutu. „Activitățile lui Tudor Chirilă pe pagina personală de Facebook nu reprezintă poziția Pro TV, așa cum este insinuat în anumite articole publicate online", precizează PRO TV într-un „Punct de vedere" transmis către "Pagina de media".

  Fiecare persoană are dreptul de a-și exprima public opiniile, fie că vorbim de mediul politic sau social, completează cei de PRO TV. "Acțiunile prin care își exprimă opiniile despre peisajul politic din România sunt în calitate de persoană fizică si nu au legătură cu activitatea lui Tudor în PRO TV".

  De asemenea, postul consideră că referirile la PRO TV care se fac în diverse articolele online "în acest subiect" ar induce publicul, cititorii, în eroare, "inclusiv cele referitoare la implicarea angajaților PRO TV în activități politice, care poate fi desfășurată în conformitate cu reglementările legislative în vigoare".

  "Pagina de media" atrage atenția că a primit acest "Punct de vedere" după ce mai multe publicații naționale — Cancan, Evenimentul zilei — și alte publicații on line au lansat "acuzații" că PRO TV și Chirilă ar „servi intereselor #REZIST".

  „Au apărut articole în Cancan, EVZ, dar și site-uri mai puțin cunoscute, în care se menționa că Chirilă, jurat la Vocea României, ar încălca regulamente interne ale Central European Media Enterprises (CME), compania-mamă a Pro TV — regulamente care ar interzice angajaților postului să emită opinii politice", scrie Pagina de Media

  Tematic

  Tudor Chirilă, fără replică în fața unui jurnalist cu întrebări la obiect
  Tudor Chirilă, făcut praf cu propriile arme, răspunde violent
  (VIDEO) Acum: Tudor Chirilă așteaptă în ploaie în Piața Victoriei
  Tudor Chirilă – eroare din incultură politică
  Tudor Chirilă: "Drogatule, limbajul de rahat şi calomnia"
  Tagurile:
  poziția PRO TV, vederi politice, Tudor Chirilă, România


  Știrile Zilei