30 decembrie 2013, 14:44

Pacepa citeşte Vocea Rusiei şi e forţat să-i dea dreptate

Pacepa citeşte Vocea Rusiei şi e forţat să-i dea dreptate

Ca să nu existe interpretări, opinia mea e că generalul locotenent Ion Mihai Pacepa, în calitate de şef al spionajului Extern, a devenit dezertor în 1978, refugiindu-se în SUA. Mai mult decât atât, soţia lui, Marry Lou, a fost cadru activ al comunităţii de informaţii a Statelor Unite, menţionează Valentin Vasilescu, pilot de aviaţie, fost comandant adjunct al Aeroportului Militar Otopeni.

Tot ce a spus şi a scris din 1978 şi până astăzi Pacepa, nu reprezintă nimic altceva decât poziţia oficială a SUA şi a serviciilor de informaţii americane. Aşa se face că după apariţia în Vocea Rusiei a serialului dedicat evenimentelor din decembrie 1989, generalul Ion Mihai Pacepa a dat imediat un interviu lui Andrei Bădin de la postul B1Tv pe aceeaşi temă. În care, ca un profesionist în materie, repetat de câteva ori sintagma adevărul trebuie să iasă, cu orice preţ, ca undelemnul la suprafaţă, astfel încât Vocea Rusiei, care anterior a folosit-o în episodul 3 al serialului său, să ştie că ei i se adresează.

http://romanian.ruvr.ru/2013_12_13/Revolutia-Romana-In-ce-a-constat-dizidenta-neo-kominterniStilor-lovilutiei-din-1989-Partea-a-III-a-0195/

Pacepa nu poate fi suspectat măcar de o minimă simpatie faţă de Vocea Rusiei. Şi cu toate acestea el (mai precis prin el CIA), confirmă ceea ce Vocea Rusiei a demonstrat încă din primul său episod, anume că nu a existat nici o influenţă sovietică în evenimentele din decembrie 1989. Pentru a încuraja Vocea Rusiei să continue seria de dezvăluiri, în contextul recunoaşterii adevărului afirmat de Vocea Rusiei, Pacepa îl introduce sugestiv pe Valter Roman, tatăl celui care a lansat zvonul cu 30.000 de KGB-işti din decembrie 1989, la sugestia lui Marcel.

http://romanian.ruvr.ru/2013_12_11/Revolutia-Romana-Unde-sunt-cei-30-000-de-KGB-iSti-din-decembrie-1989-Partea-I-0523/

Iată ce spune Pacepa în interviu: „nu există nici o dovadă că în 1989 şi 1990 ar fi existat un influx de agenţi sovietici în România. Există însă dovezi, dovezi irefutabile, că după ce a devenit prim-ministru, domnul Petre Roman a ascuns rolul tatălui său, Valter Roman, născut Erno Neulander, în înăbuşirea revoluţiei anticomuniste ungare din 1956 şi în aducerea de la Budapesta a liderului ei, Imre Nagy, care a fost apoi executat”.

Îi invit pe toţi cei care continuă să bată câmpii cum au văzut ei luptători Spetznaz acţionând în România, să citească transcrierea interviului lui Ion Mihai Pacepa pe blogul unui revoluţionar autentic din Timişoara, dl. Marius Mioc.

http://mariusmioc.wordpress.com/2013/12/27/pacepa-nu-exista-nici-o-dovada-ca-in-1989-si-1990-ar-fi-existat-un-influx-de-agenti-sovietici-in-romania-video/

Despre generalul (r) SRI Aurel Rogojan toată lumea ştie că este un apropiat al deputatului de Dâmboviţa, Ion Stan, cel care fost în conducerea Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI (între 2000 şi 2004 a fost preşedinte, între 2004 şi 2008 a fost secretar) şi despre care am mai scris.

http://romanian.ruvr.ru/2013_04_02/Cazul-deputatului-Ion-Stan-Dreptate-pana-la-capat/

În Cotidianul condus de Cornel Nistorescu, autorul „Odei Americii”, Rogojan publică şi el un serial pe aceeaşi temă, în care informaţiile publicate de Vocea Rusiei sunt copiate şi răstălmăcite pentru a demonstra că adevărul a fost fix pe dos decât cel prezentat de noi. Păcat, Rogojan începuse promiţător în urmă cu mai mult de un an, de aceea îl şi cităm în finalul articolului.

„Documentele clasificate sustrase în timpul evenimentelor din decembrie 1989 din sediul unei securităţi judeţene din secuime se publicau, în serial, în presa locală de limba maghiară. Sursa era cunoscută. Virgil Măgureanu xerocopia în mod uzual notele de informare pe care le primea, cel mai adesea fără blank pe antetul, caracterul şi numărul documentelor. Apoi le împăturea în patru şi le punea în buzunar. Nu de puţine ori, fiţuicile preferate pentru diseminarea infracţională a informaţiilor le-au publicat cu antetul complet, caracter, număr şi dată. Era o cale sigură pentru a determina sursele serioase să nu mai colaboreze cu un serviciu care îşi publica la gazetă informaţiile secrete”. Aurel I. Rogojan: Fereastra serviciilor secrete, România în jocul strategiilor globale, Editura Compania, Bucureşti, 2011.

http://romanian.ruvr.ru/2013_12_14/Revolutia-Romana-Cine-raspundea-la-numele-de-cod-Marcel-Partea-a-IV-a-5316/

Notă: Toate informaţiile prezentate în articol aparţin autorului. Postul de radio Vocea Rusiei nu răspunde pentru ele.

  •  
    şi distribuie pe