14 ianuarie 2014, 10:18

Ghid de Conversaţie Român-Rus

Ghid de Conversaţie Român-Rus

Acum, când limba rusă devine instrument de comunicare în mediile de afaceri româneşti şi străine, vă prezentăm Ghidul de Conversaţie Român-Rus, conceput de Gabriel Antoniu Lavrincic, care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe scrisori primite într-o viaţă de om.

Gabriel Antoniu Lavricic poate fi dat drept exemplu în privinţa metodelor inedite şi eficiente de învăţare a limbii ruse. El a învăţat singur rusa, corespondând cu pioneri din URSS, respectiv Federaţia Rusă. După cum menţionează autorul, ghidul nu a fost făcut pentru a câştiga bani, ci a fost făcut cu rost şi folos pentru cei ce vor să înveţe limba rusă, fiind realizat pentru a deveni un instrument util de învăţare a limbii ruse în România.

„Dragă prietene,

Vrei să ai posibilitatea să discuţi în limba rusă cu oricine îţi doreşti despre aproape orice lucru?

Vrei să vorbeşti foarte bine limba care ia amploare în relaţiile comerciale internaţionale?

Vrei să vorbeşti şi să înţelegi limba rusă fără nici un efort, corect şi având o pronunţie de invidiat?

Daca eşti în căutarea unei metode de învăţare a limbii ruse în mod rapid, uşor şi eficient, acest Ghid de Conversaţie Român-Rus este soluţia potrivită pentru cerinţele tale.

Acum, vei fi capabil să călătoreşti în Rusia, fostul spaţiu URSS (şi nu numai), să cunoşti oameni din culturi diferite, să faci afaceri. Rusia fiind o putere recunoscuta pe plan global, faptul că ştii să vorbeşti limba acestei ţări poate fi un factor important pentru cariera ta sau pentru mediul tău de afaceri, mai ales că din ce în ce mai multe linii de comerţ se deschid zilnic între Rusia şi restul lumii. Odată ce ai reuşit să înveţi o limbă cum e rusa, considerată destul de greoaie, nu te va mai putea opri nimic din drumul tău spre a deveni un poliglot adevărat!”, menţionează autorul ghidului.

  •  
    şi distribuie pe
23 octombrie 2013, 18:37
16 octombrie 2013, 19:40
11 octombrie 2013, 17:01
7 octombrie 2013, 15:15