4 septembrie 2013, 15:09

Concurs: Susține candidatura Ekaterinburgului la găzduirea Expo 2020

аэропорт Кольцово аэропорт Екатеринбург аэропорт Екатеринбург экспо 2020 Екатеринбург

Comitetul rus de ofertă Expo 2020 a lansat concursul de fotografie „Eu sunt pentru organizarea Expo la Ekaterinburg”. Pot participa toți cei care doresc într-adevăr ca lupta pentru dreptul de a găzdui Expoziția Mondială din 2020 să fie câștigată de capitala regiunii Ural. 

Fotografiile trebuie să exprime susținerea dumneavoastră pentru găzduirea de către Ekaterinburg a Expo 2020. Organizatorii așteaptă diverse fotografii cu orașul Ekaterinburg. Puteți folosi logo-ul Ekaterinburgului pentru Expo 2020 sau sloganul „Eu sunt pentru organizarea Expo la Ekaterinburg”. Însă utilizarea acestor atribute nu este o cerință obligatorie pentru participarea la concurs.

Lucrările pot fi expediate pe adresa de e-mail: konkurs@expo2020.ru. Scrisoarea trebuie să conțină câteva date personale: numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail.

Reguli de participare:

- vor fi admise lucrări care dezvoltă tema „Eu sunt pentru organizarea Expo la Ekaterinburg”;

- dumneavoastră trebuie să fiți autorul fotografiilor sau să aveți permisiunea în scris a proprietarului pentru folosirea lor;

- pot participat toți doritorii;

- o persoană poate trimite un număr nelimitat de fotografii.

Nu vor fi admise imaginile:

- de calitate slabă (de exemplu, rezoluție prea mică, distorsionate);

- care nu corespund tematicii concursului;

- conținutul cărora contravine legislației Federației Ruse.

Expediind fotografiile, dumneavoastră acceptați regulile și condițiile de participare. Toate lucrările vor fi postate pe paginile de Facebook ale Comitetului de ofertă, disponibile în trei limbi: Expo2020.Ekaterinburg (rus), Expo2020.Russia (engleză), Expo2020.Russie (franceză).

30 septembrie 2013 este ultima zi când mai puteți trimite lucrări pentru concursul de fotografie. Votarea se va încheia pe 7 octombrie 2013. Câștigători vor fi declarați autorii fotografiilor care vor acumula cele mai multe like-uri pe paginile de Facebook disponibile în trei limbi. Și membrii jurului vor alege un câștigător.

Numele învigătorilor vor fi anunțate pe 8 octombrie 2013. Toți câștigătorii vor primi premii din partea Comitetului rus de ofertă Expo 2020.

  •  
    şi distribuie pe