16:02 20 Septembrie 2018
În direct
 • EUR19.63
 • USD16.79
 • RUB0.25
 • RON4.22
 • UAH0.60
  Dorin Chirtoacă în dialog cu locuitorii din Chișinău

  Ce face primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, când își iese din pepeni (VIDEO)

  privesc.eu
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  601

  Capacitatea lui Dorin Chirtoacă de a se întreține în mod echilibrat cu oamenii se pare că s-a epuizat. Edilul a avut un acces de isterie gravă în timp ce încerca acum o zi să se întrețină cu un grup de chișinăuieni, revoltați de construcția unor clădiri pe strada Nicolae Milescu-Spătarul 23.

  CHIȘINĂU, 27 iul – Sputnik. În încercarea de a-i explica unei cetățence nemulțumite de ce este nevoie de a construi clădirile în oraș mai aproape una de alta, Chirtoacă s-a răstit la ea: ”În străinătate casele sunt de trei ori mai aproape una de alta decât la noi.” 

  Însă un alt argument suprem, în opinia edilului, expus pe un ton ridicat, la întrebarea simplă, de ce oamenii noștri pleacă la muncă peste hotare a fost că ”acolo economia e organizată corect, pentru că totul e pus la locul lui, pentru că casele sunt inclusiv una mai aproape de alta”.

  Așa cum comenta acest incident unul dintre utilizatorii rețelei de socializare Facebook, ”ar trebui să ne lipim unul de altul pentru a ridica economia”, poate că asta a vrut să dea de înțeles și primarul de Chișinău.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei