09:36 19 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.72
 • USD17.31
 • RUB0.26
 • RON4.24
 • UAH0.62
  Defrișări

  Luptătorul K1 care se bate cu mafia defrișărilor în România

  © Sputnik / Ирина Ляхова
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  3824

  Sportivul Daniel Ghiță este implicat într-o campanie de apărare a pădurilor și de stopare a mafiei defrișărilor și spune că nu-i înțelege pe colegii săi de ce nu i se alătură.

  BUCUREȘTI, 8 aug — Sputnik. După ce a fost implicat în mai multe acțiuni civice, printre care apărarea sătenilor din Nădaș, județul Timiș, în fața unor abuzuri legate de retrocedări ilegale de pământuri, sportivul Daniel Ghiță și-a găsit o nouă țintă, de această dată mafia defrișărilor.

  "Mă uitam la gala Superkombat, să-l văd pe Iftimoaie… și pe ecran apare sponsor Schweighofer? Firma care ne defrișează nouă pădurile? Incredibil! Înțeleg, de ce unii colegi nu s au alăturat campaniei împotriva defrișărilor ilegale! Mă apucă scârba! Nu voi mai viziona niciodată o gală Superkombat!", a scris luptătorul pe pagina sa de Facebook.

  Daniel Ghiță a venit cu mai multe îndemnuri privind atragerea cetățenilor în lupta cu firmele străine care defrișează pădurile din România și chiar și-a certat proprii colegi că primesc sponsorizări de la acestea.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei