15:48 20 Septembrie 2018
În direct
 • EUR19.63
 • USD16.79
 • RUB0.25
 • RON4.22
 • UAH0.60
  Hexi Pharma

  INTERESE OBSCURE: cine încearcă să preia ilegal grupul Hexi Pharma

  © Photo: Tolo.ro
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  4701

  După decesul lui Dan Condrea în accidentul rutier din 22 mai, moştenirea averii acestuia nu a fost încă decisă și nici nu s-a stabilit cine este noul administrator al grupului, care poate emite semnături.

  BUCUREŞTI, 9 aug — Sputnik. Societățile Hexi Pharma, cercetate de procurori pentru evaziune și pentru faptul că au pus în pericol viața pacienților prin dezinfectanții diluaţi din spitale, riscă să ajungă ilegal în administrarea celei de-a doua soţii a lui Dan Condrea, scrie Libertatea

  Nu a fost dezbătută până acum moștenirea averii lui Condrea între cei doi copii ai săi, fetița din mariajul cu prima soție, Laura Georgescu, și băiețelul rezultat din relația cu Uliana Ochinciuc.

  Astfel, ultima parteneră de viață a lui Condrea încearcă să facă modificări în acționariatul unor firme din grup. Uliana Ochinciuc a încercat să schimbe administratorul Hexi Pharma cu o apropiată a ei, deoarece nu s-a stabilit până acum cine poate semna în locul decedatului, însă Registrul Comerțului a respins procedurile ilegale.

  Supărată pentru refuzul Registrului, fosta parteneră a lui Dan Condrea a contestat sentința în instanță, deşi este cercetată penal în dosarele Hexi Pharma pentru spălare de bani şi evaziune fiscală. Conform DNA, statul român a fost păgubit cu două milioane de euro.

  Tagurile:
  Dan Condrea, Hexi Pharma, Hexi Pharma, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei