01:04 25 Septembrie 2018
În direct
 • EUR19.81
 • USD16.84
 • RUB0.26
 • RON4.25
 • UAH0.60
  Sputnik

  Sputnik extinde aria proiectului "Moldova - România"

  © Sputnik / Konstantin Chalabov
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  4022

  Popularitatea tot mai mare de care se bucură proiectul "Moldova - România", atât în rândul cititorilor din Moldova, cât și din România, i-a permis echipei Sputnik să extindă tematica și vină cu un format reînnoit, integrând proiectul în zona domenului românesc.

  CHIȘINĂU, 10 aug — Serviciul de presă Sputnik. Agenția de presă și radio Sputnik Moldova a lansat o nouă versiune a proiectului în limba română "Moldova — România", care a demarat pe portalul agenției în februarie 2016. Noua versiune include o rubricare nouă a materialelor proiectului, o interfață extinsă pentru comoditatea utilizatorilor, oferind totodată posibilitatea accesării proiectului pe noile adrese de domen — www.sputniknews.ro și ro.sputnik.md.

  Pagina principală a proiectului a fost completată cu blocurile tematice "Analiză și opinii", "Panorama zilei", "Editorialist", "Ştiri din diasporă", "Monden", care vor informa cititorii despre evenimentele-cheie privind realitățile din Republica Moldova și România, prin intermediul expertizei analitice, infograficelor, imaginilor video și galeriilor foto.

  Directorul agenției Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc: "Proiectul "Moldova — România" devine cu fiecare zi tot mai popular în rândul cititorilor moldoveni și români. Faptul că proiectul este extrem de solicitat i-a permis echipei Sputnik să extindă tematica și să reînnoiască formatul, dar și să integreze proiectul în zona domenului românesc".

  Proiectul informativ-analitic în limba română "Moldova — România" se adresează cititorilor interesați de realităţile din România și de colaborarea moldo-română, propunându-şi să ofere un punct de vedere alternativ vizavi de dezvoltarea relațiilor dintre cele două state.

  Sputnik (sputniknews.com) este o Agenție de presă și radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site în peste 30 de limbi, emisie radio digitală și analogică, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză.

  Tematic

  Cine şi de ce s-ar teme de noul proiect lansat de Sputnik Moldova
  Tagurile:
  Proiect media, Lansare, Moldova-România, Sputnik, România, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei