02:04 26 Septembrie 2018
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.83
 • RUB0.26
 • RON4.25
 • UAH0.60
  Accident

  Accident violent pe DN17 în imagini video. Doua persoane au murit

  © www.radioresita.ro
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  4901

  Joi dimineață a avut loc un accident fatal pe DN17, în raza localității Podirei. În urma unei depășiri, șoferul unei autoutilitare a intrat într-un cap de podeț, accidentul soldându-se cu moartea a două persoane și rănirea foarte gravă a șoferului.

  BUCUREŞTI, 11 aug — Sputnik. Şoferul autoutilitarei, un tânăr de 23 de ani, a încercat să facă o depășire riscantă, însă nu a mai putut reveni pe direcția de mers, lovindu-se cu mașina de un cap de podeț, informează Radio Reșița.

  Autoutilitara, care vedea de la Bacău, aparţinea unei firme de construcţii. În mașină se aflau şoferul din Nimigea şi doi bărbaţi de 30 de ani din Beclean şi Breaza. Cei doi bărbați de 30 de ani nu au mai putut fi salvați.

  Purtătorul de cuvânt al ISU, Marius Rus, a declarat că, în urma impactului violent, cele trei persoane au fost prinse între fiarele contorsionate, iar intervenția pentru extragerea victimelor dintre acestea a fost dificilă întrucât autovehicolul a fost distrus în proporţie de 90 %.

  Șoferul a fost salvat de echipele medicale, însă se află într-o stare foarte gravă, suferind „un traumatism cranian, toraco-abdominal şi la nivelul membrelor inferioare", după cum a declarat medicul Cristian Petruţiu.

  Tagurile:
  DN17, Morti, accident, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei