02:04 26 Septembrie 2018
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.83
 • RUB0.26
 • RON4.25
 • UAH0.60
  Klaus Iohannis

  Președintele Klaus Iohannis a plecat într-o deplasare privată

  © www.facebook.com/klausiohannis
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  6502

  Potrivit reprezentanţilor Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele nu are concediu şi îşi exercită mandatul oriunde s-ar afla.

  Chișinău, 17 aug — Sputnik. Preşedintele României, Klaus Iohannis, se află, până joia viitoare, în Germania, într-o "deplasare privată", transmite Administraţia Prezidenţială,
  "Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, efectuează, în perioada 17 — 25 august a.c., o deplasare privată şi a plecat în cursul zilei de astăzi, din Bucureşti, cu o cursă de linie, în Republica Federală Germania", potrivit Preşedinţiei.

  Părinţii preşedintelui Klaus Iohannis locuiesc în Germania, potrivit news.ro.

  Potrivit reprezentanţilor Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele nu are concediu şi îşi exercită mandatul oriunde s-ar afla. În 2015, Iohannis s-a aflat în timpul verii la vila de protocol de la Neptun timp de aproximativ două săptămâni. Tot în 2015, Iohannis s-a aflat într-o vizită privată în Portugalia, în insulele Madeira, de Paşte, timp de aproape o săptămână. De asemenea, șeful statului a petrecut în câteva rânduri concedii de iarnă în Statele Unite, în Florida, scrie miscareaderezistenta.ro.

  Tematic

  Cât de bogat este președintele României Klaus Iohannis
  Tagurile:
  Avion, Vizită privată, Deplasare, Vacanță, Klaus Iohannis, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei