18:35 17 Iulie 2018
În direct
 • EUR19.57
 • USD16.70
 • RUB0.27
 • RON4.20
 • UAH0.64
  Elevi, şcoală

  Un elev american va primi 6 milioane de dolari pentru sex cu profesoara sa

  © Sputnik / Валерий Шустов
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  17613

  Un tânăr din California va primi 6 milioane dolari pentru “traumele provocate” de relațiile sexuale cu profesoara sa.

  BUCUREŞTI, 23 aug — Sputnik. Elevul unei școli din statul California a obţinut câștig de cauză în instanța de judecată și urmează să încaseze șase milioane de dolari drept recompensă pentru daunele morale provocate prin seducerea sa de către o profesoară. În urma relației dintre cei doi, tânărul a devenit tată, comunică publicația Evenind Standard.

  Tânărul a început să se întâlnească cu profesoara sa de limba engleză, Laura Whitehurst, pe când avea 16 ani. Idila celor doi devenit cunoscută după ce profesoara a rămas însărcinată. La două luni după nașterea copilului, aceasta a fost pusă sub arest. Whitehurst risca să 29 de ani de închisoare, însă instanța a privat-o de libertate doar pentru un termen de un an.

  Elevul afirmă că angajații școlii știau de relația sa cu pedagogul, însă nu au întreprins nimic pentru a pune capăt acestui "roman". Mai mult, elevul i-a acuzat pe angajaţii şcolii respective de neglijență în serviciu şi chiar de "complicitate la infracţiune".

  Tânărul susține că istoria de dragoste i-a provocat răni adânci.

  "Sunt tatăl unui copil, eu însumi fiind un copil", citează publicația afirmațiile reclamantului.

  Reprezentantul școlii, Tom DeLapp, a declarat că plata recompensei cerute ar echivala cu o recunoaștere a vinei. După arestul profesoarei, alți doi elevi au recunoscut că au întreținut cu ea relații sexuale.

  Tematic

  Un fost ministru filmat în timp ce făcea sex
  Tagurile:
  Milioane, Dolari, Despăgubiri, Traume, Sarcină, Relaţii sexuale, Profesoară, Elev, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei