06:55 21 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.55
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.61
  Desen pe asfalt

  Gabriela Firea despre desenul pe asfalt și implicarea PNL

  © Sputnik / Мариус Баранаускас
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  7232

  Pe rețelele de socializare au început să apară mesaje că în București autoritățile au interzis copiilor să mai deseneze cu creta pe asfaltul din parcuri. Gabriela Vrânceanu Firea a scris pe Facebook că aceste vești vin din interiorul PNL.

  BUCUREŞTI, 9 sept — Sputnik. Primarul Capitalei îi anunţă pe părinţi că nu a interzis copiilor să deseneze cu creta pe aleile parcurilor, a postat Firea pe Facebook. 

  Gabriela Vrânceanu Firea a scris că un astfel de ordin ar fi aberant în condiţiile în care are copii şi ştie ce înseamnă să te plimbi cu ei în parc.

  "Este o intoxicare, marca PNL Bucuresti, care a şi distribuit, prin gherila de partid, această ştire falsă. Nu am dat un astfel de ordin aberant, am şi eu copii mici şi merg cu ei în parc, inclusiv pentru a desena pe asfalt", a scris politicianul pe Facebook.

  Potrivit ei, astfel de zvonuri şi intoxicaţii sunt lansate de PNL ca să acopere neregulile din anii când PDL-PNL erau la guvernare. Primarul Capitalei le-a transmis politicienilor din PNL să renunţe la astfel de practice pentru că nu se mai pot câştiga alegeri prin dezinformare, minciună şi ură.

  Tematic

  Vezi cum va arăta Bucureștiul peste 10 ani
  Tagurile:
  Parcuri, Primaria Bucuresti, Interzicere, Desen pe asfalt, București, PNL, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei