06:58 21 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.55
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.61
  România, imagine din satelit

  Analist român: "Mă tem că 1 decembrie 2018 nu ne va prinde cu țara întreagă"

  esa.int
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  1508714

  Analistul Bogdan Chirieac a declarat că se teme că România ar putea să sufere, în actualul context, modificări radicale în ceea ce privește integritatea sa teritorială.

  BUCUREȘTI, 9 septembrie — Sputnik. Bogdan Chirieac a mărturisit că ipoteza șocantă privind dezintegrarea teritorială a României nu este rezultatul unor informații pe care acesta le are, ci o temere a sa legată de actualul context internațional.

  "Mie îmi este foarte teamă că urmare a războiului româno-român, ca urmare a situației politice internaționale grave, în care e România, am o teamă. Că 1 decembrie 2018 nu ne prinde cu țara chiar întreagă. Nu am informații, am o temere. Eu sper ca lucrurile să se schimbe", a mărturisit Chireac la Antena 3.

  Acesta a mai afirmat că în acest moment România este foarte vulnerabilă, iar veștile legate de viitorul Transnistriei nu sunt unele îmbucurătoare. "Este ceva cumplit în acest moment, România nu a fost niciodată mai expusă…Mi-a picat foarte rău știrea cu Transnistria, mă întreb dacă nu e un cal troian pentru România", a mai spus Bogdan Chirieac.

  Tagurile:
  1 decembrie, Ziua Națională, Integritate teritorială, Bogdan Chirieac, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei