21:53 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Lumânare

  Comunitatea română din Italia, din nou în doliu

  © Sputnik / Евгений Панасенко
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  4812

  Un român care muncea în construcții în Italia, tatăl a două fete, și-a pierdut viața pe șantier după ce a căzut de la 9 metri înălțime.

  BUCUREȘTI, 9 sept — Sputnik. Românul în vârstă de 42 de ani a murit după ce a căzut de pe acoperișul unui depozit în construcție din Moncalieri. Medicii de pe ambulanța sosită la fața locului nu a mai putut face nimic pentru el, deși au încercat timp de minute bune să-l resusciteze.

  Accidentul s-a produs în timp ce românul înlocuia niște panouri, din cauza faptului că au cedat cordelinele de siguranță, iar acesta s-a prăbușit de la 9 metri înălțime. Polițiștii și specialiștii Serviciului de Prevenire și Siguranță în Muncă, încearcă acum să audieze toți martorii la incident pentru a determina cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

  Muncitorul român trăia de câțiva ani la Torino, era căsătorit și avea două fete, informează La Repubblica.

  Tagurile:
  Doliu, Comunitatea română, Italia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1264
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164