09:52 19 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.72
 • USD17.31
 • RUB0.26
 • RON4.24
 • UAH0.62
  Lumânări

  Tragic! Un român aflat la muncă în Germania s-a aruncat de la etajul unui mall

  © Sputnik / Evghenii PANASENCO
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  9503

  Un tânăr de 26 de ani care muncea legal în Germania a avut parte de un sfârșit tragic după ce, într-un moment de rătăcire, a luat decizia de a-și pune capăt zilelor și, chiar în fața patronului său, s-a aruncat de la etajul 1 al mall-ului unde lucra.

  BUCUREȘTI, 20 sept — Sputnik. Numele tânărului de 26 de ani care s-a sinucis, provocând un șoc familiei și prietenilor, este Mădălin Limbergher, iar acesta lucra de aproape o lună în Germania, la un mall din Berlin, informează 7est.ro.

  Ministerul Afacerilor Externe a confirmat decesul acestuia.

  Un prieten din Austria al tânărului a fost cel care a anunțat autoritățile din România și familia. Acesta a dezvăluit că Mădălin s-a aruncat de la etaj chiar în fața patronului lui.

  „Era la etajul I, la mall și patronul s-a dus lângă el. Mădălin plângea. L-a întrebat timp de două minute, trei, ce se întâmplă cu el, de ce plânge, dacă are nevoie de ajutor, dacă vrea să meargă acasă, nu a răspuns nimic, iar la final a spus ceva de genul că viața nu mai are nici un rost pentru el, s-a întors cu spatele și s-a aruncat, chiar lângă patron", a relatat prietenul tânărului.

  Nu se știe încă motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest tragic. Din ceea ce spun prietenii lui Mădălin, părinţii nu au fost de acord cu plecarea acestuia în străinătate şi acesta a plecat în Germania supărat pe ei. Un vecin de-al tânărului a spus că acesta era singur la părinți și că a fost „crescut în puf", primind de la părinți tot ceea ce și-a dorit.

  „A fost un băiat respectuos, nu făcea scandal sau ceva de genul acesta. Ştiu că în ultimul timp stătea mai mult plecat pe la Timişoara. Cred că a lucrat pe acolo. Provine dintr-o familie bună. Eu îl ştiu mai mult de când era mic, când a crescut a devenit puţin ciudat. Poate şi anturajul în care a intrat l-au mai schimbat", a mai precizat vecinul lui Mădălin.

  Repatrierea trupului neînsuflețit al tânărului costă aproximativ 2.000 de euro, bani pe care Ambasada i-ar putea oferi, potrivit celor spuse de tânărul din Austria, care a luat legătura cu Ambasada.

  Tematic

  Un român exploatat în Danemarca a câștigat 115.000 de euro în instanță
  Tagurile:
  Etaj, Mall, Căzut în gol, Germania, Mort, Român, Germania, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei