03:46 19 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.72
 • USD17.31
 • RUB0.26
 • RON4.24
 • UAH0.62
  Prostituția

  Declarație-șoc: „Școlile trebuie să menționeze prostituția ca posibilă carieră”

  © Photo : novostnik.com.ua
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  22062

  Un politician liberal englez a făcut o declarație șocantă în cadrul unei conferințe de partid. El a spus că școlile ar trebui să ia în considerare și prostituția ca posibilă carieră pe care ar putea-o urma elevii.

  BUCUREȘTI, 21 sept — Sputnik. Dennis Parsons, președintele democraților liberali din Cheltenham, a făcut această remarcă în timpul unei ședințe speciale în Brighton, în care s-a discutat despre munca în industria sexului, potrivit Daily Mail.

  Funcționarul de stat pensionat a spus că, în prezent, consilierilor școlari pentru orientarea în carieră nu li se permite să menționeze prostituția ca o posibilă meserie, dar a adăugat: „De ce nu ar menționa-o?"

  Mai mult, Parsons a echivalat prostituția cu meseria de contabil atunci când a vorbit despre modul cum ar trebui combătută atitudinea de stigmatizare a muncii în industria sexului.

  „Faptul că ne întrebăm dacă ar trebui să împiedicăm tinerii să intre în industria sexului este o parte a problemei. De ce nu ne-am întreba: «ar trebui să îi împiedicăm pe tineri să devină contabili?» Nici nu ne punem problema [să îi împiedicăm să ajungă contabili]. (…) chiar în această cameră plină de liberali avem o problemă uriașă de natură culturală dacă privim munca în industria sexului ca fiind ceva diferit [de alte meresii]", a spus Parsons, un bărbat căsătorit cu cinci copii.

  Liderul democraților liberali Tim Farron s-a delimitat de remarcile lui Parsons, dar a ținut să precizeze că nu-l va „condamna" pe Parsons pentru declarațiile sale, întrucât oamenii trebuie să aibă libertatea să spună „lucruri șocante".

  „Este un lucru minunat că facem parte dintr-un partid unde astfel de viziuni pot fi exprimate și putem avea acest schimb de opinii. Însă, în mod cert, aceasta nu este și opinia mea. A pune semnul egalității între munca sexuală și meseria de contabil este o idee pe care nu o împărtășesc", a comentat Tim Farron.

  Tematic

  Serviciile prostituatelor s-au ieftinit. Cum explică acestea
  Tagurile:
  Marea Britanie, Școala, Educație, Prostituția, Dennis Parsons, Dennis Parsons, Marea Britanie
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei