19:28 15 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.71
 • RUB0.27
 • RON4.12
 • UAH0.71
  Blugii rupți reprezintă unul dintre cele mai în vogă trenduri ale modei

  Rupte frumos sau taina modei purtatului de zdrențe

  © Photo: rockdtrend.blogspot.com
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  33934

  Decupajele lasă pielea la vedere într-un mod foarte incitant - astfel explică Andreea Raicu trendul blugilor „sfâșiați". Mulți exponenți ai tinerei generații excelează în purtarea de zdrențe, etalându-le rupturile și chiar provocându-le intenționat. Dar acest trend are oare și o explicație logică?

  CHIȘINĂU, 21 sept — Sputnik. În opinia producătorului muzical moldovean Iurie Bădicu tendința purtatului de zdrențe nu are neapărat o explicație logică universală.

  „Nu există neapărat o explicație logică general valabilă. Fiecare amator al acestui trend are propria sa explicație, pe care, de cele mai multe ori, nici nu o poate reda prin cuvinte ci doar o simte. Trendurile din modă au foarte rar o explicație logică. Ele fac apel la senzații și emoții", a declarat Iurie Bădicu în exclusivitate pentru Sputnik.

  El a subliniat că devine trend ceea ce e nou, de regulă extravagant, „fain" și „cool".

  "Apropo de expresiile „cool" și „fain": tinerii le folosesc pentru a explica ceva interesant, plăcut, pozitiv, în vogă, grozav. Lor le vine greu să se exprime altfel, adică mai literar sau mai academic, pentru că în vocabularul lor imediat numărul expresiilor de serviciu și de rutină este extrem de redus. Tinerii generației noastre nu citesc literatură serioasă, ci își completează bagajul lexical din limbajul în vogă", a mai menționat interlocutorul.

  1 / 10
  Blugii rupți reprezintă unul dintre cele mai în vogă trenduri ale modei

  De-a dreptul uluitor este faptul că moda purtatului de zdrențe e promovată de unele branduri cu renume chiar și în colecțiile de iarnă.

  „Și asta se va repeta până când un alt trend îl va substitui pe acesta, iar acel alt trend va fi ceva absolut nou, probabil chiar opusul actualului", a mai subliniat Iurie Bădicu.

  La rândul său vedeta Andreea Raicu susține pe blogul său că vremea blugilor rupți încă nu a trecut și că aceștia rămân printre cei mai preferați și în 2016. Potrivit ei, motivul este foarte simplu: „decupajele lasă pielea la vedere într-un mod foarte incitant".

  Tematic

  Vezi ce o face fericită pe modelul Xenia Deli
  Tagurile:
  Sentimente, Emoții, Branduri, Zdrențe, Explicație, Blugi rupți, fashion, Tren, tineri, Andreea Raicu, Iurie Bădicu, Republica Moldova, România


  Știrile Zilei